Ako som prisla na to ze som lesba

Príspevok v téme: Ako som prisla na to ze som lesba
tatianka586

raz, ked som mala asi 14 rokov som chela skusit ,,sex\'\' s kamaratkou .Tak sme sa zacali bozkavat a obchytkavat, hned som zvlhla a bolo mi to hrozne prijemne.Potom dalie rano sme to ziadna nijako vazne nebrali , isili sme dalej ... Potom prisli chalani,Viac chalanov, par vztahov , sex ale nic nebolo take.Do ziadneho som sa nevedela zalubit.Sex ma nevrusoval. Vzdy som cakala len kym to skonci, nevhla som.a teraz po cas som bolo s mjim teplym kamaratom v jednom gay klube a tam som sa zoznamila s jednou babou.boli sme spolu celu noc a teraz mam pocit ze ju hrozne lubim.Len nik to skoro nevie, sama vlasne neviem ci som alebo niesom leba ale tii co to vedia mi stale dohovaraju ze to uricte niesom ja ze kazdy ma pozna ako babu vecne traviacu cas s chalanmi.Sama neviem ale mam pocit ze ma to ku tym zenam taha stale viac a viac, len si neviem predstavit ze by to bola akakolvek ina zena ako ta oja jedna :(

Lizzi

Ahoj! Viete mi poradiť? Som lezba alebo nie? Pred blízkymi vravím že je to hnus ale cítim že ma asi viac priťahujú ženy ako muži. Často masturbujem pri lezbickom porne. Vždy pri Tom tak zvlhnem. Občas ma ale viac priťahuje muž. Ale na porno s mužom a ženou nepozerám.

Mesačný princ

Ak má niekto v 14tich sex a ešte k tomu s rovnakým pohlavím tak....

Kľudne sexujte hneď, keď sa narodíte. Aspoň nebudete pochybovať o svojej orientácií!

Príjemné zážitky sa ukladajú vo forme návodov a človek ich väčšinou posilňuje. A ak sa niečo uloží, tak sa toho človek len veľmi ťažko zbaví - veď bol by blbý ak by sa zbavil niečoho čo mu spôsobuje radosť :)

Je to ako s jedlom. Ak niečo ochutnáme a nechutí nám to, tak len málokedy nám to v budúcnosti začne chutiť a budeme to jedávať pravidelne.

Sallyver_1007

Veru tak,pocuvaj srdce,nie spolocnost.Vela zien prave tych ktore sa pred ludmi predvadzaju s tym ako to kritizuju a fujkaju su bud bisexualky alebo lesbicky.Ja som si uz v puberte ked som mala 13 vsimla ze som viac na baby a skusala som aj muzov ale to nebolo az tak premna.A po case vobec.Potom ako som dospievala a viac a viac spoznavala samu seba som si uz bola ista kym som,a vyrovnala som sa s tym a so sebou.A uz pat rokov to ani uz netajim ze zeny ma vzrusuju,a chlap je premna maximalne pekny,dajme tomu ok ten ma styl a vkus na modu ale to je akurat tak vsetko.Ziadne vzrusenie,praveze totalny odpor k penisu.

Ultra Lesbjan

Aj ja lezbijan. Ked sa poyeram na svojho spoluziacka tak kapčím ako kohutik. Ňeviem čo robit lebo ono asi nieje lezbijan.

stastnablcha

ahoj. chapm ze sa z toho mozes chvilkami zmetene citit, ale aspon vies kde si. a to je uzasne uz len si to vnutorne priznat a ist svojim smerom. toto je nieco co neovplyvnis, len to (a seba) usis prijat.