raz, ked som mala asi 14 rokov som chela skusit ,,sex\'\' s kamaratkou .Tak sme sa zacali bozkavat a obchytkavat, hned som zvlhla a bolo mi to hrozne prijemne.Potom dalie rano sme to ziadna nijako vazne nebrali , isili sme dalej ... Potom prisli chalani,Viac chalanov, par vztahov , sex ale nic nebolo take.Do ziadneho som sa nevedela zalubit.Sex ma nevrusoval. Vzdy som cakala len kym to skonci, nevhla som.a teraz po cas som bolo s mjim teplym kamaratom v jednom gay klube a tam som sa zoznamila s jednou babou.boli sme spolu celu noc a teraz mam pocit ze ju hrozne lubim.Len nik to skoro nevie, sama vlasne neviem ci som alebo niesom leba ale tii co to vedia mi stale dohovaraju ze to uricte niesom ja ze kazdy ma pozna ako babu vecne traviacu cas s chalanmi.Sama neviem ale mam pocit ze ma to ku tym zenam taha stale viac a viac, len si neviem predstavit ze by to bola akakolvek ina zena ako ta oja jedna :(
Ako som prisla na to ze som lesba
Mladého človeka priťahuje telo a prírodné volanie-hormóny. Každý ktorý je milý a zaujíma sa o nás je nám blízky. Niekoho vzrušuje rýchla jazda autom, mnoho žien jazda na koni atď.Aj vy ste sa narodili zo vzťahu LASKY muža a ženy ani z lesbického a gejovského vzťahu pri ktorom by ľudstvo už dávno neexistovalo.Keď budete striedať partnerov pripravite sa o skutočnú lásku života a ešte aj natrvalo ochoriete.
Láska je súhra rozumu tužieb a možností, Kto vie zladiť tieto možnosti je majster života a môže byť v živote aj šťastný.
Laska je laska :)
Ale nie.......len na spestrenie skaredeho dna.
a táto **ujovina ako súvisí s témou Maros75?
A čo teraz??? Ak ti je príjemne s babou, tak buď s babou. Vieš aj u lesieb je to takisto ako aj u heterákov, ak zažiješ s niekým skvelý sex, máš tendenciu sa zamilovať, láska je však niečo a o niečom inom, tak len skvelý sex nestačí a milovať niekoho koho nepoznáš...sama uznáš, že je to blbosť a nie je to láska, ak tak pobláznenie.
Tiež som to skúsila s babou, bolo to fajn, hovorí sa, že dokonalý sex je iba medzi dvomi ženami, pretože len žena vie, čo žene robí dobre. No mne tá prílišná neha nevyhovuje, ja zbožňujem opačné pohlavie :) Neber to tak tragicky, proste rob to, čo ti vyhovuje a buď taká ako to cítiš.
mozno si bi :)
a nic si z toho nerob :) .. lezby su zeny co maju vkus :)
len jedno ma na nich stve ze nam balia baby :)
Nechaj tomu volny priebeh. Bud s tym, s kym ti je prijemne. Neries stale svoju orientaciu. A hlavne sa neriad podla druhych ludi a toho, co hovoria. Mozno si bisexualka. V kazdom pripade na tom nie je nic zle. Je dost mozne ze to, co citis k tej babe nie je laska, ale len silny obdiv, mozno ti niecim imponuje. Na vsetky otazky poznas odpoved len ty sama.