Aky je Váš názor?
Mám chlapca,ktorého milujem,je pekny,sex máme i 3x za deň a 2-5čísiel v jednom stretku..Len mi trošku vadí,že vždy keď vrcholí chce odo mňa posledné pohyby absolvovať hlboko v hrdle a tam sa mi i vystrieka,zo začiatku ma vždy naplo,no teraz nie! Potom ho ešte vysajem a vyoblizujem,čo mu robí moc dobre!
On ma spraví poriadne i mám orgazmus,ale to až v 2-3-4kole čo máme styk za sebou! Prvý krát to chce takto ,spraviť sa mi do hrdla...viete tak,že si lahnem na kraj postele a hlava je v záklone.
Aký je Váš názor!
Prosím,len vlastné skusenosti! Ďakujem!
Hlboko mi ho zasunie do hrdla a vystrieka sa mi tam
Hmmm...tiež by som to tak chcel,ja by som suhlasil skôr po druhom,či tretiom čisle..kedy už nieje vela ejakulatu...no tiež je problem s napinaním..je nejaky krem na znecitlivenie hrdla????
to kde si nasla takeho xlapa? aj ja chceeeem!!!!!
Ja to chcem tiež tak,no tej mojej to nejde,strašne ju napina...čital som to že ked žena leži na okraji postele a zakloni hlavu,že sa to tak dá....vtedy je hrdlo v rovine s ustami....no to napinanie nemôže prekonať...
Moja ,nepočuvaj keci,že si kur..,len zakomlexované pi.ky to možu napísať.V sexe je všetko povolené bez hraníc,pokial to obaja chcú...A stym striekaním až do hrdla ť fakto obdivujem,mna by asi naplo.Ja si musim pri fajke sama regulovat hlbku vniknutia dom mojich úst,aby som bola v pohode i manžel spokojný.
Pipka teba by som nosil na rukách. Si jednotka že to dokážeš.Nepočúvaj blbcov závidia ti. Teba by som chcel navždy.
perfektne. a co budete robit ked vam zacne skola?
Toto by mi bolo trapne hovorit takto verejne . Ako si toto nejake dievča može nechat mi naozaj nieje jasne. strácaš čest. Žensku .
fake
ked vam to tak vyhovuje neni o com:)) ak to tebe vadi tak sa o tom porozpravajte otvorene a urcite nerob to co ti neni prijemne
:DDDDD