Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hlboko mi ho zasunie do hrdla a vystrieka sa mi tam

Príspevok v téme: Hlboko mi ho zasunie do hrdla a vystrieka sa mi tam
Pipka2

Aky je Váš názor?
Mám chlapca,ktorého milujem,je pekny,sex máme i 3x za deň a 2-5čísiel v jednom stretku..Len mi trošku vadí,že vždy keď vrcholí chce odo mňa posledné pohyby absolvovať hlboko v hrdle a tam sa mi i vystrieka,zo začiatku ma vždy naplo,no teraz nie! Potom ho ešte vysajem a vyoblizujem,čo mu robí moc dobre!
On ma spraví poriadne i mám orgazmus,ale to až v 2-3-4kole čo máme styk za sebou! Prvý krát to chce takto ,spraviť sa mi do hrdla...viete tak,že si lahnem na kraj postele a hlava je v záklone.
Aký je Váš názor!
Prosím,len vlastné skusenosti! Ďakujem!

milovna

preco by mala byt nechutna?asi zavidite ze vasa partnerka vam to tak vzrusujuco neurobi :-DDD ale vy zeny ze to tak vasmu partnerovi dobre neurobite?:-DDD hahaha neboj pipka vsetko je v poriadku,musis byt velmi dobra partnerka,tvoj partner ta musi zboznovat a urco ta nevymeni,pretoze maloktora zena vyzdrzi tak dlho trtkat + absovlovat vystrek to hrdla,palec hore

Cauka

Myslim,že je to vporiadku,my tiež končíme tak,že sa mi vystrieka hlboko do ust a zasunie do hrdla,pritom cítim posledny vystrek v hrdle. Tiež ho ešte dorobím,vysajem a poolyzujem!
Nerobíte nič zlé,neboj a všetci,čo Ťa tu uražajú zavidia a su to ubožiaci!!!!

Pipka 2+22

Neviem,čo som napísala zle,ale chcela som len Váš názor,chlapi píšete nepekné veci,ale možno ani neviete,že mi ženy máme pochvový orgazmus malokedy ,mne sa to podarí,tak po treťom čísle,vtedy ho dostanem,chcela som vedieť Váš názor,no píšete len vysmechy a vulgarizmy.Možno používate ešte perverznejšie praktiky a cikate manželke do ust! Viac sem nenapíšem. Prepáčte...Pipka2

Pipka2+2

som žena a myslela som,že je to tu otvorene forum,no Vy ste všetci uchylaci,vaše odpovede su primitívne,hanbite sa!!!