odporucam ten televizny program. da sa tam zziskat vela dolezitych a zaujimavych info
jste to co jite
ja idem podla tejto druhý deň,neviem na koho je to vypočítané a či j to ozaj od Havlíčka,ale prečítala som diskusiu a každá jedna schudla,tak skúšam aj ja :-D
ide o to ze sa tam zeny naucite ako treba jest, co treba jest, co netreba robit a ze treba cvicit, je tam jedalnicek na mieru ale nelysi sa velmi a ekby ste dodrziavali aspon zaklad
blondula: ani ja to nepotrebujem pozerat ani drzat diety, ale takymi prispevkami ako si ty napisala velmi zenam co trpia nadvahou nepomozes, skor naopak..
ja to nepotrebujem kukat,akurat som zjedla polovicu strudle takze tam tych kalorii bolo az az :DDD
no ano, lenze im vypracuju vlastny jedalnicek na zaklade vysetrenia. aj mne by take bodlo - chcela by som zistit ze kolko g tukov mam na tele :))
dnes ide o 15:00 na jojke! odporucam vsetkym zenam co chcu chudnut!
tak presne. nejde ani tak o to ovladanie sa ale ked clovek pochopi ze prejedanie sa a ta zdrava strava vobec nieje dobra tak nebdue ptorebovat ziadnu sebadiciplinu, staci len sebauvedomenie
no som rada ze sa najdu aj take zeny , ktore tomu rozumeju, lebo mam pocit ze vela zien dodrziava hladovku a nazyva ju dieta a mysli si ze zrazu schudne a natrvalo a nic viac k tomu netreba..
všimli jankaaaa. To patrí k zdravému životnému štýlu- žiadne minimalizovanie jedla, ale správna skladba jedla z kvalitných potravín, pohyb, relax, psychika, pitný režim.