Nenávisť voči môjmu priateľovi

Príspevok v téme: Nenávisť voči môjmu priateľovi
krtkoprtko

Ja si už neviem rady. Som s priateľom asi 2 a pol mesiaca a celý ten čas musím doma počúvať nejaké hlúpe poznámky naňho. Neviem prečo to stále robia. Majú k nemu averziu len preto, lebo je z východu. Každý deň sa ma brat pýta, že kedy sa s ním rozídem a stále hovorí, že nám dáva ešte týždeň. Sú zdesení, keď im poviem, že mám s ním nejaké plány na leto, že s ním niekam chcem na pár dní ísť. Ja už nevládzem a neviem čo mám robiť :(

t4nick4

tak sa moji rodičia môžu začať tešiť, lebo priateľ sa so mnou rozišiel..snáď bude aspoň môjmu okoliu konečne dobre...

Peto,

Ak celá rodina, tak by som pockal ked je rodina pohromade a opytal by som sa. Trapi ma ze nemate radi mojho priatela, je to pre mna dolezite, co vam na nom vadi? Porozprávam sa s nim o tom. Dovtedy by som ich otravoval ze by sa raz priznali, potom by som sa podakoval ze si to vazim

krtkoprtko

Trošku som sa aj naštvala na brata, keď mi povedal, že tam kvôli nemu nepôjde, tak som mu povedala, že nech tam teda nejde. Ja chcem, aby tam môj priateľ bol a brat mi v tom určite nezabráni. Chcem tam mať proste ľudí, na ktorých mi záleží.. Ale keď má s tým problém, tak inak sa asi nebude dať a nech tam teda nejde...

krtkoprtko

Mojej mame vadí aj to, že ma nechodí odprevadiť domov. Že keď idem od neho domov, tak idem sama. Podľa mňa sú to hrozné hlúposti. Dobre bojí sa o mňa, ale aby ho kvôli tomu neznášala?
Keď mám pravdu povedať, tak mne sa ani nesnívalo, že by som mohla mať niekedy východniara. Tiež som mala asi trochu averziu voči nim. Ale ja tohto môjho chlapa strašne ľúbim a je mi jedno odkiaľ je. Býva tu v Bratislave, mám ho blízko pri sebe a to mi stačí :)

lost

Tak im ho predstav a ked ho neprijmu, ICH PROBLEM, nie tvoj :)

Ak nedaju padny argument, preco ho mas opustit, tak nezaujem... Aj tak to moze byt len NAVRH a nie PRIKAZ..

A ked nepojde brat na stuzkovu? lebo tam ide ten priatel, ktoreho ani nepozna?
Trosku drsna otazka, ale stoji ti ten brat za to aby tam isiel? :) Je to TVOJA stuzkova a aj ked mas brata velmi rada, ma on teba rad, ked robi taketo scenky?

Nicoll

Krtkoprtko a ked sa doma spytas preco takto reaguju na priatela co povedia?to jediny argument ich nevrazivosti voci nemu je len to,ze je z vychodu?
Ak povazuju to odkial pochadza za problem tak je to ozaj primitivne:/.Ja viem,ze mas strach ale myslim si,ze ak ho skusis zoznamit s rodinou nic nestratis a chapem,ze celkom ignorovat take reci sa neda:/

krtkoprtko

Ja by som ich aj zoznámila, ale bojím sa :( Keď som doma oznámila, že ho beriem na moju stužkovú, tak sa až zhrozili a brat povedal, že on teda odmieta tam ísť, keď pôjde aj môj priateľ :(
Vždy, keď prídem s úsmevom domov a poviem mame, že aký som mala pekný deň s ním, tak vždy to nejako "zabijú" ďalšou hlúpou poznámkou a mňa to potom strašne mrzí :( Snažila som sa to ignorovať, ale nejde mi to a vždy sa hrozne naštvem :(

Nicoll

Krtkoprtko,verim,ze ta to velmi boli, ked tvoji najlizsi odsudzuju vas vztah a podla toho co pises uplne bezdovodne.Pises,ze ho nepoznaju,mozno riesenie by bolo prave zblizenie priatela a rodiny,mozno ked ho spoznaju a ak uvidia,ze mu na tebe zalezi tak si ho oblubia a prestanu riesit take somariny,ze je z vychodu atd.No ak to nepomoze tak presne ako pise lochness,nezostava ti ine len ignorovat ich hlupe pripomienky.

talentmania

To len kvoli tomu ze je z vychodu?Tak im natrep ze je aj on bohaty vsak asi ho tak dobre nepoznaju si myslim ked ste spolu len tak 2 a pol mesiaca tak si povymyslaj nieco na neho mozno uveria a daju na cas pokoj.A ked sa to dozvedia ze si si na neho povymyslala a budu sa zlostit tak im rovno povedz ze to len preto aby ti dali pokoj xi xi.Alebo pockaj mozno ich to casom prejde uz ked budete spolu aspon vysse 15 rokov :D)

rony226

"vobec ho ani nepoznaju..."
no tak im umozni aby ho spoznali...nejake nezavazne zoznamenie s rodinou by nemuselo byt na skodu veci, mozno im to konecne zavrie usta