Ja si už neviem rady. Som s priateľom asi 2 a pol mesiaca a celý ten čas musím doma počúvať nejaké hlúpe poznámky naňho. Neviem prečo to stále robia. Majú k nemu averziu len preto, lebo je z východu. Každý deň sa ma brat pýta, že kedy sa s ním rozídem a stále hovorí, že nám dáva ešte týždeň. Sú zdesení, keď im poviem, že mám s ním nejaké plány na leto, že s ním niekam chcem na pár dní ísť. Ja už nevládzem a neviem čo mám robiť :(
Nenávisť voči môjmu priateľovi
Tomuto sa povie "rodina" chudobna duchom... Nechcu Ti nahodou dohodit nejakeho vplyvneho a zamozneho zemana ako pred storocim? Velmi ti drzim palce, nemas to lahke, ale musis sa nad to povzniest.
Snažila som sa im to vysvetliť, nepomáha. Snažila som sa to ignorovať, nepomáha. Vôbec ho ani nepoznajú, tak nechápem prečo to stále robia :( Mám pocit, že budú spokojní len vtedy, keď si nájdem nejakého bohatého chlapa alebo ja neviem. A nedávno si zrazu vymysleli, že ja som s ním teraz určite už len preto, aby som im robila napriek. Ale to vôbec tak nie je :( Ja ho ľúbim a keby som s ním nechcela byť, tak s ním nebudem..
omg, to uz je ake obmedzene (no offence)... kasli na nich, povedz im ze je to tvoja vec a ze si nezelas aby o nom tak hovorili, ze sa tym len sami zhadzuju aki su ubohi.. a ked neprestanu ignoruj to, aj ked to mozno nebude lahke, prenes sa cez to, nenechaj si kazit naladu neopodstatnenymi recami...