vcera som bol na jednom urade. cakal som vonku pred dverami spolu s dalsimi ludmi. bol som tam tak tri hodiny lebo uradnici robia jak slimaci. a za ten cas preslo vela ludi cez chodbu.
ako tak sledujem, tak som si za chvilu vsimol, ze vsetky zeny kompletne tucne. zacal som to cielene sledovat. a bol som v soku: fakt nepresla jedna normalne stavana zena, vsetky tucne. niektore uplne obezne. mlade, starsie - vsetko jedno. za cele tie hodiny som videl len dve zeny normalnej postavy a tie mali okolo 50 rokov. tie mladsie a mlade boli vsetky tucne.
nedavno som cital o tucnote v amerike a nazoj som si vcera uvedomil ze sa to rozsiruje po celom svete. slovaci boli kedysi predsa uplne normalni. moji rodicia maju slusnu postavu. babky aj dedkovia su skor chudi. a nepoznam medzi starsimi tolko tucniakov. ale co robia ti mladi ze su taky nabuchani sadlom? kde sa to skonci? ved musi to mat nejaky dovod do kelu!
Obeznost uz aj na Slovensku?
bibisa kasli na nich:D(
pozrite sa len na tejto stranke vpravo tu reklamu - ta zena v ruzovych satach. mozno je to reklamne upravena fotka, ale ta postava je fakt pekna. take saty na zene s tucnym pasom by boli nechutne. takato zena sa moze citit sebavedome a to ma vplyv aj na jej naladu. je so sebou spokojna a neriesi si komplexy tym ze napr. utoci na inych alebo co ja viem ako inak. a je vacsi predpoklad, ze je aj zdrava. skratka tri muchy jednou ranou: zdrava, pekna, spokojna.
doubledog, no vidis to, kolka sporavoslivost:) sme rovnako vzdelane, rovnako vela pracujeme, viac sa starame o deti(rodime, kojime..) a este k tomu je aj vacsi doraz na nas vzhlad. Ach jaj, aspon ze sa ten vzhlad da vyuzit v nas prospech ale potom sa hned chlapi durdia ze sme "zlatokopky, ideme cez postel, popripade stetky" tak neviem co vlastne chcu:)
aka super statistika...urcite sa robila pod dohladom odbornikov ze :D
minimalne 90 percent z tych, co su tucni, si za to mozu sami. je jedno, ci muzi alebo zeny.
to je jasne ze asi kazdy radsej pokukuje po stihlej...ale to fakticky neznamena ze kazda zena je tucna a ze kazda si za to moze sama.
suhlasim s tym co napisala jankaaaaaa.
a este by som k tomu dodal, ze ludia s nadvahou si vzdy hladali dovody preco tu nadvahu maju a nikdy to nebolo preto, lebo sa nespravne stravuju a malo hybu.
sam som mal nadvahu pred par rokmi a vyhovaral som sa na znizenu funkciu stitnej zlazy. bral som euthyrox a bol som presvedceny, ze budem stale uz len tlstnut. ale zoznamil som sa s novou partnerkou, ta ma sport v krvi, ja som bol predtym skor pohodlny. ale ona ma zo zaciatku donutila sportovat a neskor som si na to tak zvykol, ze uz bez toho neviem byt. davame pozor na to, co jeme a hlavne sa hybeme. nie kvoli krase, ale kvoli zdraviu a dobremu pocitu. a to dokaze kazdy, len to chce pevnu volu.
Ja som si minule tiez tak vsimala, ze naozaj je dost vela tucnych zien, a to aj mladych - tinedzeriek. Ja som v ich veku bola jak sparatko a ani teraz to nie je najhorsie. A tiez, moje spoluziacky boli chuducke, to co je teraz na strednych skolach je des. Ked sme my boli deti, furt sme boli vonku. Pamatate ti skor narodeni tie casy? Hrali sme sa s loptou, behali sme, nahanali sa... teraz ziadne deti na uliciach nevidiet. Kedy ste naposledy videli nejake deti hrat vybijanu alebo nieco podobne? Minule som isla po ulici a dve take asi 14 rocne slecny isli okolo a zacali utekat, po 10-tich metroch sa ta jedna chytila za srdce a hovori: "Jaj pockaj, nevladzem...".
ano mam tam chyby a nie male...a co :D