Citim, ze mi to uz tak nepali ako predtym. nehovorim, ze predtym mi to nejak strasne palilo, lebo tazko sa sustredujem, ale zacinam byt nejaka vytreta... je to kvoli liekom?
Hlupne sa z liekov na psychiku?
No vidno, ze toto je psychiatricka tema, uz aj slobodomurari zasahuju do antidepresiv hehehe
RNG, vidim, ze sa nehlupne len z liekov, ale aj z doplnkov.
Depresiou,týmto tvojim príspevkom by som tunehrajme sa tu na dala bodku za všetkým čo sa tu už popísalo a ešte bude písať...Ludia to stále budú rozoberať zo všetkých strán a okecávať a blabla..Napísala si to tak ako to je.Ano je to chemia,ma to vedl. učinky a čo ja viem čo ešte ale na druhej strane ked niekto naozaj trpí skutoč. depresiou tak je to to jediné čo mu často krát pomôže..nehrajme sa tu na mudrlantov ktorý všetko vedia aké je čo škodlivé..ved chémia je všade okolo nás aj ju príjimame v strave..takže podla mna sú rozhodne prínosom.
NEVIEM PRECO SA TU SKRIEPITE O NEJAKYCH SKODLIVYCH UCINKOCH AD - UZIVAJU ICH miliony ludi na celom svete z roznych soc. vrstiev a roznych zemep. uzemi ....
TEN KTO NAOZAJ ZAZIL A SKUTOCNE TRPEL DEPRESIOU MI DA ZA PRAVDU , ZE TAKEMU CLOVEKU JE NEJAKA VEDLAJSIA REAKCIA LIEKU UKRADNUTA , LEBO NEZNESITELNE TRPI ...A SKUTOCNA DEPRESIA , KED SA NEPRELIECI VZDY VEDIE K SAMOVRAZDE ...
nejake prirodne preparaty moze odporucat len clovek , ktory skutocnu depresiu nikdy nezazil , mozno citil len smutok a nejaku uzkost , co vsak skutocna klinicka depresia nebola ...TAK PROSIM SA NEVYJADRUJTE , KTORI STE NIECO PODOBNE NEZAZILI , LEBO DEPRESIOU TRPACI CLOVEK BY BOL SCHOPNY VYPIT AJ ROPU KEBY MU NIEKTO VTLKOL DO HLAVY , ZE MU POMOZE
DEPRESIA JE TAZKA CHOROBA A TO ZE MOZNO MAJU AD AJ NEJAKE VEDLAJSIE UCINKY , NO A CO ASPON TO TEN TRPIACI LUDSKY JEDINEC BUDE MAT SKOR ZA SEBOU , VLASTNE SI LEN POMOZE ...
to by potom ani alergici , ktorych je neurekom namali uzivat lieky lebo maju skodlive vedajsie ucinky
ALEBO CO TAKY CUKROVKARI TI TIEZ NECH NEUZIVAJU LIEKY NA CUKROVKU A NEPICHAJU SI INFULIN ...TIEZ VED. UCINKY
KAZDY LIEK SKODI ,ale ved ich nejeme plne lopaty...
Aale nase telo ma uz v sebe tolko chemikalii , ze nejaky liek ho uz neprekvapi , niekedy su daleko zabijackejsie potraviny , o com ani nechyrujeme
Psychiatria je priemysel .... priemysel smrti ..... pozri te si , je to aj na youtube v desiatich castiach ale iba po anglicky , volá sa to-- Psychiatry Industry Of Death
Nie ze by som chcel propagovat lieky na psychiku, tj patentovane chemikalie, ale uvediem tu aspon co vlastne na trhu je, aky vyber, ako sa to vyvija a co to sposobuje.
depressionam.com
Inac co sa tyka hlupnutia dokonca kretenizmu, to je casto spojene s nedostatkom jodu, ktory ako suchozemci mame skoro vsetci a vplyvom chloru, fluoru a bromu coraz castejsim v nasom prostredi, ktore vytlacaju z nasho tela jod dnes velka vacsina trpi na nedostatok jodu, co nechcu spiatocnicki lekari, ktory sa drzia zaryte archaickych tabuliek(z roku 1948) odporucenych dennych davok jodu 150 MIKROGRAMOV denne. Cest vynimkam, co v tom robili vyskum a zistili, ze telo potrebuje na lepsiu funkciu ovela viac jodu.Klasicky nazor na to je
en.wikipedia.org
skutocnost je vsak ovela horsia, najma ked si uvedomime, je najzdravsi narod na svete, Japonci(132 milionov) maju priemernu dennu spotrebu v priemere 13.5 MILIGRAMU na dospeleho.
Viac o jode najdete napr na Google.sk zadanim slov rng, jod.
Tam som uvioedol niekolkom clankov od tych lekarov, co sa s jodom a jeho ulohou v tele zaoberali a dodnes zaoberaju.
Boh nie je trapny, viera nie je hlupost a zadubenost, je to len prirodzeny vyber. Viera uzdravuje, to nie je nic nove ani zastarale.
To len momentalne skupiny pri moci, podporovane slobodomurarmi, globalistami a roznymi inymi, vcitane komunistov sa snazia vieru vykorenit a nahradit svojimi symbolami(vecne zivy Lenin, Stalin, Mao, liberalne a rozne ine sily v globalistickych skupinach za oponou, ktore davaju podporu babkovym politikom a celym vladam, cely system tzv politickej korektonosti, ktorym sa snazia okliesztit demokraciu...)
Doslo to tak daleko s umyvanim mozgov, ze vacsina ludi sa hanbi voberc priznat, ze maju potrebu verit, aby ich nopovazovali za zaostalych(politicka korektnost a tiez marxizmus a slobodomurari povazuju vieru za zaostalost)
Ja osobne kombinacie prirodnych a chemikalii neodporucam, ale v Nemecku zhruba pred 25 rokmi robili viaceri lekari v tom vyskum a zistili, ze kombinacia chemickych SSRI a prirodnym SSRI pracuje lepsie, nez len chemicke SSRI a s prekvapenim zistili, ze len prirodne SSRI(vytazok z lubovnika bodkovaneho) ma ucinok statisticky najlepsi, pomohol az 80% pacientom a to bez navykovosti a pomerne velmi rychlo, skoro okamzite, nebolo treba cakat ziadne tyzdne a mesiace na ucinok.
Ucinne latky, hypericin a hyperforin v nom nemaju len SSRI ucinok, ale zvysuju hladiny aj GABA a udajne aj norepineprinu(noradrenaline)
Odporucena denna davka, alebo narazova obcasna davka ma 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu. Oba tam musia byt, inac je ucinok minimalny.
a z tych AD som stale pouzival iba prírodné ... nič chemické ... raz som mal predpísané normálne AD ktoré som si vyžiadal ... ale jak som s nimi začal tak som s nimi prestal ... skutočne sa venujem alternatívnej liečbe psychyckých porúch a to len koli tomu že ma k tomu dohnala moja diagnóza .... a velmi mi pomohla viera , a boh , možnože sa ti to zdá byt trápne alebo neviem jaké ale skutočne som prehodnotil svoj život a začal som sa modlit a veriť , chodit do kostola a čitať bibliu , niečo robiť aj pre svoje duchovné a duševné zdravie z trochu inej perspektívy ... teraz mám skutočné hodnoty a ciele... a aj "vdaka bohu".
cau meisner ....
tak som uz vystriedal par druhov .. ale teraz beriem serdolect , je najnovší ma najmenej neziaducich ucinkov a aj najlepší zatial na trhu a psychiatri ho vecsinou nechcú predpisovať že vraj koli tomu že je drahý..beriem ho už asi dva roky...
ale popri tom som bral take veci ako lexaurin (na uzkost a s tym spojena nervozita)pyracetam(na koncentraciu a pamet ale s pyracetamom to bolo trochu divne ani neviem či mi to pomohlo aly pyracetam ma aj neziaduce učinky )Taurín (aminokyselina -stimulant, pridáva sa do energetických nápojov , fakt vie vyčistit myšlienky , ale nedá sa brat dlho lebo je dost možné že narusi cinnost srdca, ale pomáha ) L-tryptofán( dalsia aminokyselina pomáha s lahkymi depresiami , uzkostou a s nespavostou )bral som uz aj melatoní , potom DEPRIM ( výtažok z lubovníka bodkovaného - dobré AD, je to taký všeliek ) , Persen ( proti úzkosti ), pori tom som si kúpil aj lecitín, ten asi každý pozná ... mal som predpísaný tebokan ( vyťažok z gynka )....a v poslednej dobe som začal vyhladávať alternatívnu medicínu ... www.botanic.sk ... kde som našiel pár velmi dobrých rastlín a čajov ... skutočne pomáhajú , napríklad -Sceletium tortuosum ( prírodné antidepresívum , fakt pomáha a zlepší náladu a da sa to pestovat aj na okne takze keby sa mi podarilo zohnat semena tak si to vypestujem ) alebo take brahmi-bacopa dost pomáha pri koncentrácii a zlepšuje mentalne funkcie... píšem o tom preto lebo som si to kupil a pomohlo mi to .... momentalne si idem kúpiť MORAVSKE KVETY zo stranky ezoshop.sk a ked nasetrim tak si kupim MARABUCO 28 , čaj Vilcacora a lapacho a ešte zmes lubovníka bodkovaného ... možno že si zvedavý prečo si to chcem kúpiť - dovod je jednoduchy , ked vysadíš "psycho drogy " tak to má nežiaduce učinky , a treba niecim vyplnit tie medzery , niečim tie nežiaduce učinky potlačit ... dá sa to len treba hladat ako ... clovek musí hlavne veriť že sa uzdraví!!!
a ešte ta možnože zaujma že prečo som spomenul pár antidepresív ,,, nuž preto lebo , lebo som ich bral a aj briem , lebo psychotiká znižujú serotonín a dopamín a to je pre telo ako keby si vypol elektrinu ... je to strašné a musím to niejako zharmonizovať , pretože ked mi dali AP tak som mal velmi tažké depresie a uzkosti na ktoré som nedostal nič a trvali zhruba 14 mesiacov ... nechcem to tu opisovat ... čisto psyhiatrická ličba je podla mna nepostačujúca , v niektorých prípadoch až nepotrebná