Citim, ze mi to uz tak nepali ako predtym. nehovorim, ze predtym mi to nejak strasne palilo, lebo tazko sa sustredujem, ale zacinam byt nejaka vytreta... je to kvoli liekom?
Hlupne sa z liekov na psychiku?
Prepacte za preklewpy, ponahlam sa a mam "hrube a klave prsty"
Zialbohu ten obraz popisany plati aj na situacie v US nemocniciach, cest vynimkam. Prva vec, ci to potrebujes aklebo nie ti daju infuziu, do nej samozrejme napichaju cselico, aby si nedostal len cuktovoslanu vodu, ale aj nejake drahe patentovane lieky.Ked nelezis ticho, daju ti hned nejake "ukludnoivadlo" a co ti vselico daju sa dozvies az na ucte.Samozrejme, ked ta prijmaju do nemoznice, musis im podpisat reverz, tj plne pravo robit s tebou cokolvek oni uznaju za vhodne. Na zaplakanie.
Pre to sa lekarom a nemozniciam vyhybam na mile a snazim sa spravat podla rad tej malej skupiny lekarov, co pouzivaju najma potravinove doiplnky na udrzbu a prinavratenie zdravia.
Zatial mi to pracuje uz vyse 16 rokov....
Ahoj kpl,
dnes som bol za priatelkou vo fakultnej nemocnici v TT a zostal som zhrozeny nad tym, co seroquel porobil s jej telesnym zdravotnym stavom. Doktor "Demental", ktory ju tam v "akutnom" stave prijimal pred vyse 3 tyzdnami jej ho naordinoval bez akehokolvek rozmyslu aj potom, co som ho prosil, aby jej uz nedavali tie svinstva ako su Zyprexa, Risepro ani ine, po ktorych sa tolko nezmyselne pribera. Napriek tomu zacala priberat znovu a k tomu sa pridala aj somnolencia. Do oci mi ten mlady parchant psychiater klamal. Hajzel jeden. Pred dvomi tyzdnami bola este OK ako tak. No po tych dvoch tyzdnoch, co som ju videl dnes poobede konecne, uz zasa nabrala vyse 5 kil prevazne len samej vody. Na kereho krista jej daval ten Seroquel, ked som ho o to ako clovek prosil. Toto je dnesna zdravotna starostlivost o pacienta u nas. Takto asi nejak prebieha liecenie, teda aspon podla ich predstav. Namiesto toho, aby sa jej venoval niektory odborne vyskoleny zdravotnicky personal niekde v uzavretom sanatoriu pre alternativnu medicinu, ktory u nas ani neexistuje, ani existovat nebude, sa im podarilo ju totalne "odrovnat". Stal sa z nej clovek bez pocitov, peknych myslienok, vlastneho usudku ci spravneho rozhodovania sa. Navyse po tej "uzasnej" spankovej liecbe, co mala kazdy druhy den ju akoby "zazrakom" rozbolel chrbat a zacali ju napchavat este aj Mydocalmom, namiesto toho aby jej dovolili tupci tam vychadzky uz ovela skor. Nase psychiatricke liecebne a psychoterapeuticka, ci psychosocialna starostlivost o pacienta absolutne zaostavaju v porovnani s inymi vyspelymi statmi EU. Neverim a ani nikdy uz verit doktorom, aspon tym z oblasti psychiatrie nebudem. Pre mna stratili akykolvek vyznam. Tak ako aj ti mantaci dvaja, pardon doktori, ktori sa "zasivali" za tou cervenou skodou kombi vonku a fajcili jak duhy, mysliac si ze ich nikto nevidi. Otras, tak nejak vyzera to nase zdravotnicvo a realita dnes. :(
Ja vam neviem. Teito prirodne a neviemco doplnky mi vobec nepomohli. Hlupnem akurat bez liekov. S nimi je to prave naopak. Vzdy budem zastancom psychiatrie a farmak.
Navi=Ivan sa obratil na alternativne a prirodne, lebo mu predpisove lieky, brane skoro 30 rokov prestali fungovat. Sice obcas v krize pouziva este stale lieky na utlmenie, ale dnes vdaka prirodnym je na tom ovela lepsie.
Je administratorom fora, ktore pre mna z vlastnej iniciativy vytvoril a vedie, rng.nazory.eu
Ma aj svoje forum na detoxifikaciu a som s nim cely cas v spojeni.
Inac jeho nervove problemy maju viacero dovodov, medzi inym aj velmi silne zamorenie ortutou, adrenalnu insuficienciu(unavovy syndrom), plesnove a kandidove zamorenie a pes vie este co.A to pracuje jedno s druhym, ortut nedovoli vyhubit plesne, plesne produkuju neurotoxiny, to vsetko ovplyvnuje adrenalnu cinnost, virusy sa na tom prizivia a napadaju nervove obaly
a dokolecka dokola.
Takze tam potlacenie symptomov nie je riesenie, len docasna "naplast" na problem, ktory bez inych zasahov by viedol k uplnemu zniceniu nervoveho systemu, k comu bol pred par rokmi velmio blizko a pomaly sa z toho vykopava, prave vdaka tym roznym prirodnyum doplnkom.
toto pisal clovek skutocne trpaci depresiou
a lieky mu zachranili zivot
Rng , zabudol napisat , ze jeho priatel , ktory nechal AD a zacal sa licit prirodnymi produktami sa po 3 rokoch v kritickom stave za doprovodu svojej manzeky opat vratil k psychiatrovi , lebo zistil ze prirodno ,- mimochodom tiez priemyselne spracovane - jednoducho nefunguje , prestante si zamienat chorobu depresie so zlou naladou ...
ten priatel sa vola NAVY
maisner, tak najdi svojej priatelke nejaku zaujimavu pracu, mozno na svoje bludy zabudne. Kde pracuje?
heh, my sme naivni a ty si paranoidny. Daj si nejaky doplnok, aby sa ti lahsie zilo s bludom o ovladani tvojho zivota slobodomurarmi.
Nik ma nepresvedci o tom, ze cesta pravidelneh uzivania akychkolvek psychofarmak bez skusania inych alternativnych telu prirodzenejsich metod nevedie nikam a cloveka nuti stat sa podstatnu cast ba aj cely zivot zavislym od tychto psychodrog. Najvacsou chybou pre takto choreho cloveka je, ale predovsetkym to, ze zanevrie na ine moznosti ako by sa z toho vsetkeh mohol dostat vlastnym pricinenim a postupne vysadenim vsetkych tych uzivanych liekov(jedov). Pre tych, co chcu so svojou chorobou nieco aj aktivne robit nech pozru sem na jeden konkretny priklad za vsetky:
www.psychologia.sk
A pre tych ostatnych ostava uz len toto naozaj zaujimave no o to pravdivejsie video:
www.psychologia.sk
Zialbohu vsetko suvisi zo vsetkym na svete, len naivni to nevidia.
Inac kedze nikto , co nema "naozajstnu"depresiu sa tu vyjadrovat nema, tak sa uz dalej vyjadrovat nebudem a nebudem sem donasat rady lekarov, ktory na to idu prirodnymi prostriedkami, ved ani oni nemaju depresie, tak sa nemaju co sem uvadzat.
Ale tou istou logikou, vlastne preco pocuvaste na lekarov, co vam predpisuju tiem chemicke navykove skodlive lieky? ved ani oni nemaju depresie, tj nemaju tu do toho co rozpravat.
Je sice pravda, ze miliony ludi beru antidepresiva, dnes je to najuspesnejsi bussines na svete, co sa tyka penazi. Nie pocitace, telefony ani nic ine, ale antidepresiva. A trh na ne stale rastie, o to sa lekari a farmacia postarali, lebo ked ich zacnes brat, si v drogarskej zavislosti od nich a velmi tazko sa z nej da vymanit.
Takze tu som dohovoril, bye bye.