Hlupne sa z liekov na psychiku?

sqash

ANO, hlavne ssri a snri. niektore z ucinnych latok napr. fluxatin nemaju takmer ziadny dokazatelny pozitivny plyv na psychiku, podla prieskumov je rovnako ucinny ako placebo, iba je naplneny hromadou neziaducich ucinkov, od uzkosti, samovrazednych myslienok, zvysenia cukru v krvi, strata koordinacie, pisanie v usiach, slepota, zltnutie koze az po smrt. lieky su sracky ktore ti nikdy nepomozu ver mi. niektore antidepresiva mozu zlepsit naladu, ale ked ich vysadis budes este vo vecsich srackach ako pred tym a moze byt velmi tazke sa dotat do normalneho stavu. neodporucam brat take lieky. ak ich beres tak ich vysad to najskor. tieto leiky ti nespravia nic dobr

žiška

RNG ty tu zavadzas tazko chorych ludi na depresiu aby neuzivali potrebne lieky , to ako keby si cukrovkarom zakazoval inzulin

PRESTAN SI TU UZ ROBIT REKLAMU NA TIE TVOJE SUPER PRIRODNE PREPARATY , KTORE SU TIEZ VYRABANE PRIEMYSELNE ...

KEBY TO BOLA PRAVDA , TAK UZ VSETKY SVETOVE CELEBRITY A MILIONARI PO CELEJ ZEMEGULI BY SI LIECILI CHORU PSYCHIKU TVOJIMI SUPER PRIRODNYMI PREPARATMI

JE TO KLAM , PRETO TI SKRACHOVALI AJ OBCHODY NA SLOVENSKU , LEBO KAZDY PO CASE PRISIEL NA TO ZE JE TO TIEZ LEN OJEB A AJ TAK SKONCIL U DOKTORA AKO NAPRIKLAD nAVY ...

Simona123

ja som snich tiež kvalitne vytreta a to som ich uživala iba okolo pol roka možno niečo viac a nevedela som rozlišovať či to bola skutočnost alebo sa mi to snivalo... potom mi kamarati dohovorili nech to neberiem prestala som s tým a som aj docela dosť rada, našla som si priatela a ten sa to snaží somnou prekonať, zestili mi že som epileptik že to možem mať aj s toho, a dali mi lieky na epilepsiu v ktorých je vraj niečo ako antidepresíva, a pomáha mi to takže celkom som rada predtým som brala sertralin actavis

Maros75

Rng - ja tu nehovorim o tazkych formach depresii a debilizmu u ludi. Ja tu pisem o tom,ze mnoho ludi dokaze fungovat v beznom zivote bez toho aby si niekto nieco vsimol prave vdaka tymto liekom.
Ja poznam vela znamych co frcia len vdaka liekom a su to ludia co maju velke postavenia vo firmach. Dnesny svet je blazinec a nie kazdy to dokaze zniest.Vdaka liekom su tu v plnej forme a maju rodiny,priatelov a firmy .

RNG

Maros, nejedna sa vobec len o serotonin, ale aj o hromadu inych neurotransmiterov a pochodov v mozgu. Trochu si o tom precitaj skor, nez kritizujes.
A tvrdit, ze utlmovadla a ine neurodrogy nezasahuju mozog je absurdnost, ked na kazdom je to velmi jasne a podrobne napisane.
Nehovoriac o tom, ze mam z mojho o trochu dlhsieho zivota ako ty hromady pozorovania na ludoch co tieto "lieky" brali a postupne sa im v hlave vytvorila "prazenica".
Stratili celkom sudnost, samozrejme ciastocne aj pamat, dokonca koordinaciu. Takze mi tu prosim nerozpravaj hluposti, ze je to vsetko ruzove s drogami.
Hlavne nie z benzodiazepinami, pre ktore mam len jediny nazov=oblbovaky. A tiez su niekedy uzitocne docasne....

Inac SSRI nemusi byt liek, to iste spravi potravinovy doplnok St Johns Wort, tj spravna davka jeho zloziek hypericinu a hyperforinu. V Nemecku to vedia dobre a preto tieto vytazky predpisuju miesto patentovannych chemickych skodlivych drog.

Inac tato a podobne temy sa tu stale opakuju, takze tymto koncim "tvoja Mano", DiXI.

Maros75

rNG....zas okecavas ludi.
Tie lieky nahradzaju serotonin v mozgu a tym sa zlepsuje nalada aj koncentracia v beznom zivote. Mnoho ludi by bez takej pomoci skoncilo niekde pod vlakom.
Nepis nieco o com mas skreslene,teda skor vymyslene predstavy.

RNG

Omluvam sa, mal som tam pridat "cest vynimkam" lebo je plno lekarov co napriek tlaku organizovanej mediciny svoj mozog pouzivaju nezavisle, aj ked su casto prinuteny vysledok svojej vlastnej logiky pouzivat len na sebe a svojej rodine, lebo system im to nedovoli pouzit na pacientoch.
Tam musia ist podla diktatu systemu a ziadne samostatne myslenie sa tam nepodporuje, dokonca sa silne prenasleduje.

RNG

Ked ma nieco aj skodlive nasledky na mozog a nervovu sustavu, tak sa to musi odrazit aj na cinnosti mozgu, tom je logicke. Ale nehladaj logiku u beznych lekarov, ti maju nabiflovane, co im farmacia nadiktuje.Ved odtial maju prakticky vsetky informacie o liekoch. Nuz a nazdavat sa, ze farmacia dobrovolne prizna skodlivost, pokial nie je usvecena a pritlacena k muru hromadou dokazov je znamka naivnosti

Carie

No normalne sa z tych liekoch nehlupne, ale ak nieco taketo pozorujes, tak to povedz svojmu lekarovi, nech ti ich zmeni, kazdy liek na psychiku posobi na kazdeho inak, niekomu pomoze ten, ktory inemu uskodi