caute baby,poradte mi dobrý krém na strie pre tehotnu,uz mi zacina brucho rast,mala by som sa kazdy den natierat,tak som si kupila olej na strie Eucerin.lenze olej mi nevyhovuje,ostavam po nom mastna,natieram si brucho,boky a prsia.neznasam ked som potom mastna,hlavne na hrudi,potom sa mi tam vyhadzuje akne.hlavne teraz cez leto,clovek sa poti a este mastny olej.nepoznate nejaky dobry krem co sa vpije a hotovo?
Dobrý krém proti striám pre tehotnú
Krém proti striám - buyeasy.by
Tento krem mam pocit je jediny co fakt zabral na strie....uz som mala velmi drahe pripravky...a vysledky nic moc....ale tento krem si neviem vynachvalit....vrelo odporucam....
Kremik pre tehuľky od Weledy na strie ! Jednoznačne :)
Neviem ako je to to pre tehotne, ale ja som po porode pouzivala hodne tu mast mumio od sibircanky rozpustenu vo vode a velmi dobre mi to pomahalo.
Najlepsia je bravcova mast:-)
elastiq je najlepsi
Celkom zaujimavy nazov to mumio, no mozno vyskusam. Notino je tiez velmi trendy
Ja osobne používam len tento páči sa mi jeho konzistencia,strie sa ako-odkaz odstránený- keby vyplnili a už nie sú tak rozťahané
bepanthen ;)
Skús toto - notino.sk
To je individualne, ja som uvidela zmeny niekedy po troch tyzdnoch. Al e ja som si mazala hlavne podbrusnu oblast a na stehnach kazdy den, dokonca niekedy aj dva razy do dna.