caute baby,poradte mi dobrý krém na strie pre tehotnu,uz mi zacina brucho rast,mala by som sa kazdy den natierat,tak som si kupila olej na strie Eucerin.lenze olej mi nevyhovuje,ostavam po nom mastna,natieram si brucho,boky a prsia.neznasam ked som potom mastna,hlavne na hrudi,potom sa mi tam vyhadzuje akne.hlavne teraz cez leto,clovek sa poti a este mastny olej.nepoznate nejaky dobry krem co sa vpije a hotovo?
Dobrý krém proti striám pre tehotnú
ahojky, krem s bambuckym maslom od locitane je vyborny. je dostatocne mastny, nemam po nom ziadne strie. inak nabeh na strie je tak trosku aj geneticka zalezitost. ak k tomu mas predpoklady, tak je vysoka pravdepodobnost, ze sa ti spravi, ci uz bude pouzivat ten ci onen pripravok
mandľový olej je perfektný proti striám v tehotenstve. ja som s nim prešla celé tehotenstvo bez strií :-)- natierala som si ho na vlhkú pokožku masážou bruška, rýchlo sa mi vstrebal a vôbec som nemala mastnú pokožku, skôr veľmi príjemný pocit a jemnosť po natretí. Teraz sa natieram s ním po sprchovaní a nezabudnem po kúpaní ani na môjho drobca.
A čo všetko obsahuje Eucerin olej, že je taký mastný
ahoj, ja som pouzivala sadu z mary kay. bol to gel a mlieko. strie sa mi nespravili ani jedna, ostalo mi krasne ciste brusko