Zásnuby po krátkej dobe

Príspevok v téme: Zásnuby po krátkej dobe
erika_BB

pekný večer. ja by som vás chcela poprosiť o názor.. som s priateľom zatiaš len 2 mesiace.. no on sa už vyslovil. a ja neviem čo teraz. poznáme sa síce dva roky, ale ako pár fungujeme len chvílu. za tie roky sme však nemali žiadne hádky. v podstate sa úplne dopĺňame. požiadal ma o ruku s tým, že svadba ako taká bude až skončíme školy. čo je o tri roky. tvrdí, že predsa nikde nie je napísane koľko po zásnubách je "treba" sa brať. čo vy na to?

Nina33

Ahoj, nič sa neboj, kamarát si našiel priateľku. Po prvom mesiaci s ňou začal bývať a ani rok neprešiel a vzali sa. Keď som bola na ich svadbe, po pravde som sa ani nečudovala :D Strašne super baba a on je taký nemasný-neslaný a ona je taká fajná, súca, jednoducho chalan pod papučou :D Ja si ho už ani neviem predstaviť, že by mal babu flegmatičku :D Však to by bolo úplne strašné s ním :D Tak námatkovo ho vediem k tomu, aby sa začal rozprávať s mojím frajerom (5 rokov už spolu sme) a naznačovať mu, či náhodou aj on niečo neplánuje, lebo do kedy zasa chodiť budeme spolu? Som videla reklamu na e-shop obrucky-rydl.sk a fakt niektoré prstienky sú krásne... Tak hádma už by mohlo dačo tento rok prísť :D

ZuzankaMi.

Ja Vám držím palce! Veď ak chcete mať svadbu až za 3 roky, tak za ten čas uvidíte či Vám to bude stále tak klapať ako teraz. Inak aký by si chcela prstienok? Ja som teraz vo fáze vyberania (najviac sa mi páčia oditaľto: www.zasnuby.com ) a nenápadného podsúvania priateľovi tak som zvedavá aký vyberie a kedy sa vysloví. Teším!!

ZuzankaMi.

Ja Vám držím palce! Veď ak chcete mať svadbu až za 3 roky, tak za ten čas uvidíte či Vám to bude stále tak klapať ako teraz. Inak aký by si chcela prstienok? Ja som teraz vo fáze vyberania a nenápadného podsúvania priateľovi tak som zvedavá aký vyberie a kedy sa vysloví. Teším!!

alibi

zasnuby po 2 mesiacoch su produktom burky hormonov ktora sa v nom odohrava v prvej faze zamilovanosti.ale ved nemusis to teraz riesit za 3 roky sa mozte milionkrat rozist alebo uistit ze je to ten pravy.ja som sa zasnubila a potom sme zistili ze to nepojde spolu.

sway.

A sloboda ta nelaka? Uff, ja som tiez bola zasnubena a terminer :-) Som zato vdacna,zivot zacal od znova..Len ten vecny boj, samota vs laska...Je to na tebe,podla mna ked sa usadis s chlapcom hned po skole,nemas sancu spoznat aky "zly" je zivot.Caka ta casom len apatia a zvyk...Co na druhej strane moze byt celkom pohodlne;-) Musis si urcit priority a podla toho sa zariadit.

xy:)

tiez sa mi to zda priskoro, predsalen sa moc po 2 mesiacoch nepoznate po partnerskej stranke. zasnuby sa vsak daju zrusit, nie je to zavazne. ale na takyto krok sa mi zda dost skoro, ja by som to tak urcite nechcela, ved naco sa do toho hned hrnut a hlavne ked si si vobec neni ista, ci to tak chces. nedaj sa do nicoho tlacit, rob ako sama uznas za spravne.

ta3

Erika, ked sa pytas na nas nazor, asi velku doveru v zasnuby po 2 mesiacoch nemas a predsa dolezite je iba to, ako to Ty citis, lebo ide o Tvoju buducnost, 2 mesiace chodenia je prilis mala doba na to, aby ste zistili ci sa fakt k sebe hodite, ci sa fakt tak doplnate ako pises, najma, ked spolu iba chodite a stretavate sa iba vtedy, ked sa Vam chce a vyhovuje Vam to, ked su na to podmienky, ale dennodenny spolocny zivot prinasa vela roznych situacii a drobnych problemikov, v ktorych by ste si Vasu kompatibilitu mali preverit, niekto mozno namietne, ze ved su to iba drobnosti, ale zivot sa prave sklada z takychto malickosti, ktore ked nieco neklape sa kopia a ked sa scitaju, zrazu je z toho velky problem, poznate sa dva roky, ale len ako priatelia, co tiez nic nevypoveda, priatelstvo je o niecom celkom inom nez partnersky vztah, sice ste sa nehadali, ale na to nebola ani moznost ani dovod, predsa ako priatelia ste spolu nic vazneho neriesili, dobre nerozumiem, preco sa priatel tak ponahla, ved nic nezmeskate, ked trochu pockate, iba ak nieco skryva, su to iba zasnuby, ale aj to je uz urcity zavazok, poviem Ti moju osobnu skusenost s mojimi prvymi zasnubami, poznali sme sa cca pol roka, ked jeho rodicia zacali nahlit so zasnubami, aby sme vraj ku nim najblizsie prisli na navstevu uz len ked budu zasnuby, tak sme sa zasnubili a asi po dalsom polroku sme sa zobrali, toto manzelstvo bol ten najvacsi omyl, aky sa mi kedy podaril, teraz viem, preco svokrovci so zasnubami tak surili, poznali svojho syna, vedeli o jeho vaznych nedostatkoch, tak sa bali, ze ich objavim a necham ho, tak si mysleli, ze zasnubami tomu zabrania, nezabranili, to manzelstvo bolo take zle, ze som sa musela rozviest, zasnuby su dost vazny krok, preto si to treba dobre rozmysliet, dva roky priatelstva a dva mesiace chodenia je nic na to, aby si mohla povedat, ze poznas cloveka, ktory Ti nastokne na prst obrucku, to je moj nazor Erika

kikinaL

Kuknite sem www.svadba.sk

Zasnuby je uz nieco vaznejsie...s ucastou rodicov, vymenia sa zasnubne prstienky (alebo iny darcek), v podstate sa slubite jeden druhemu, ze o nejaky cas sa vezmete.
Mne sa to po 2 mesiacoch zda skoro. Ale urob, ako to citis Ty.