pekný večer. ja by som vás chcela poprosiť o názor.. som s priateľom zatiaš len 2 mesiace.. no on sa už vyslovil. a ja neviem čo teraz. poznáme sa síce dva roky, ale ako pár fungujeme len chvílu. za tie roky sme však nemali žiadne hádky. v podstate sa úplne dopĺňame. požiadal ma o ruku s tým, že svadba ako taká bude až skončíme školy. čo je o tri roky. tvrdí, že predsa nikde nie je napísane koľko po zásnubách je "treba" sa brať. čo vy na to?
Zásnuby po krátkej dobe
erika bb áno to nie je žiadny záväzok 3 roky je dlhá doba ak to bude klapať potom sa zoberiete to teraz nerieš zasnúb sa s ním ak teda chceš,alebo mu povedz že si to ešte premyslíš...
neviem ci toto je uz ziadost o ruku alebo o ruku ta bude ziadat az neskor, v tomto mam chaos :)...no kazdopadne je z tvojho prispevku citit, ze s tym nie si celkom stotoznena a mas iste obavy...ja si myslim, ze keby si mu to normalne vysvetlila, ze sa na take nieco este necitis, ze je este skoro a chcela by si ho lepsie spoznat, tak by to pochopil...a ak mate tu moznost tak by bolo vhodne spolocne byvanie, to je idealny sposob na zistovanie kompatibility...a hlavne suhlasim s tym co napisala katka87 - rob ako citis
Zasubit sa mozte, na tom nic nie je, keby vam to nevyslo, tak zrusit to nie je ziaden problem. Rob, ako citis.