Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zásnuby po krátkej dobe

Príspevok v téme: Zásnuby po krátkej dobe
erika_BB

pekný večer. ja by som vás chcela poprosiť o názor.. som s priateľom zatiaš len 2 mesiace.. no on sa už vyslovil. a ja neviem čo teraz. poznáme sa síce dva roky, ale ako pár fungujeme len chvílu. za tie roky sme však nemali žiadne hádky. v podstate sa úplne dopĺňame. požiadal ma o ruku s tým, že svadba ako taká bude až skončíme školy. čo je o tri roky. tvrdí, že predsa nikde nie je napísane koľko po zásnubách je "treba" sa brať. čo vy na to?

elsa5.5

erika bb áno to nie je žiadny záväzok 3 roky je dlhá doba ak to bude klapať potom sa zoberiete to teraz nerieš zasnúb sa s ním ak teda chceš,alebo mu povedz že si to ešte premyslíš...

rony226

neviem ci toto je uz ziadost o ruku alebo o ruku ta bude ziadat az neskor, v tomto mam chaos :)...no kazdopadne je z tvojho prispevku citit, ze s tym nie si celkom stotoznena a mas iste obavy...ja si myslim, ze keby si mu to normalne vysvetlila, ze sa na take nieco este necitis, ze je este skoro a chcela by si ho lepsie spoznat, tak by to pochopil...a ak mate tu moznost tak by bolo vhodne spolocne byvanie, to je idealny sposob na zistovanie kompatibility...a hlavne suhlasim s tym co napisala katka87 - rob ako citis