Som velmi škaredá... aj oficiálne ..

Príspevok v téme: Som velmi škaredá... aj oficiálne ..
peťa333

Veľmi ma to trápi som V deviatej triede a od septembra idem na strednú skolu. Nikdy som nikoho nemala, nikdy nemal o mňa nikto záujem , len výsmech a výsmech ..že mám pehy , že mám velký nos, malé prsia... A teraz si moje spoluziacky vymysleli súťaž -najkrajsie a najskaredsie dievca skoly ! -7.8. a 9. ročníky ... Hlasovali atd atd ... Ja som samozrejme skoncila ako najskaredsia zo vsetkých , kde moja naj.kamoska ako prvá .. Každému som znova na výsmech , že : najkrajsia a najskaredsia .. Nejde tu o to , ale dosť ma to trápi , trpím tým .. co mám robiť ? zažili ste niečo podobné ? :( :(

lochness

jo, ja som vzdy bola jedna z tych menej stastlivych - kus pri tele, okuliare, ukecana huba... na gymku som nebola velmi oblubena, akurat poslednych par rokov to bolo lepsie, zmenila a trosicku som dospela aj ja aj spoluziaci, aj ked idealny kolektiv sme nikdy neboli... tiez som si v prvych rocnikoch uzila svoje, hlavne od chalanov, ale uz si na to ani nespominam, treba sa na to vykaslat a povedat si ze ti nestoja za nejake nervy a depky...

potom som isla na vysku a tu je to uz uplne v pohode (uz 3. rok), mam partiu fajn kamosiek okolo seba ktore ma beru a dokonca mi jedna povedala ze ma pocit ze oni sa prikmotrili ku mne, ze som ich ja 'vzala' k sebe... pricom ja so svojim nicmoc sebavedomim som si vzdy pripadala tak ze ja sa musim k nejakej partii priplichtit a vyhladat ich spolocnost...

mozno pomohlo aj to ze som sa zacala o seba viac starat - minuly rok som si prefarbila vlasy co som vzdy chcela ale nikdy som sa k tomu nejako nedokopala, miesto okuliarov nosim sosovky, zacala som sa malovat a kupovat si zenskejsie veci (na gymku to boli volne rifle a velke metalove tricko s kapelou vacsinou :)) a mam zo seba lepsi pocit a to asi aj vyzaruje a prechadza na inych

proste sa povznes nad to co hovoria, uvedom si ze ak sa niekto takto sprava tak je nevyzrety a pubertalny a ty sa predsa k takym nechces radit... neviem ako na tom si ale mozno pomoze viac o seba dbat, nemusis si rovno kupovat tony sminiek a siat ale staci drobnosti ktore ta potesia a dvihnu sebavedomie - inak ucesane vlasy, lesk na pery a maskara, nove tricko...

staci ze budes mat lepsi pocit zo seba ty, oni nemusia, im ty nic nedlzis a nie si zavisla od ich uznania... na urazky odpovedaj usmevom a s graciou sa im otoc chrbtom ked sa ti budu smiat... chvilu to potrva mozno ale prestane ich to bavit ked uvidia ze uz nie si obet ale ze ta ich urazky spravili silnejsou :)

karlicka

určite máš,to -čo mnohé tzv. krásky nemajú : DOBRE SRDCE :-))))))))))

Tak sa už netráp dievčatko a vykašli sa na ľudí,ktorí posudzujú iných podľa krásy...

ty určite pekná si !!! :-)))))

peťa333

ved ja viem , ta súťaž je primitívna , ale nejde o ňu , len ma to velmi ponížilo a uvedomujem si ze som skareda

lioness_01

peťa, keď som končila deviatu triedu, ani ja som "nikdy nikoho " nemala, to nie je handicap, nemať frajera v 15tich rokoch - teraz mám 22 a mám krásny, plnohodnotný 5 ročný vzťah.

tiež som mala rôzne problémy na ZŠ, ..... dá sa to prežiť, vôbec o to v živote nejde, a tá súťaž, prosím ťa, myslíš si, že to bolo objektívne hlasovanie? určite nie, iba ti niekto chcel urobiť zle....

katka...

Z veľa slávnych modeliek sa na základnej škole vysmievali. Určite nie si škaredá. Každý človek je svojim spôsobom pekný. A pre niekoho raz budeš tou najkrajšou. A tie tvoje spolužiačky sú trápne. Ony raz pochopia, že krása nie je všetko a také typy vačšinou aj zle skončia.

ferma

ked budes mat 20 rokov to pochopis jak to chodi v zivote , videl som velmi skarede zeny a mali pekneho muza a deti.