Som velmi škaredá... aj oficiálne ..

Príspevok v téme: Som velmi škaredá... aj oficiálne ..
peťa333

Veľmi ma to trápi som V deviatej triede a od septembra idem na strednú skolu. Nikdy som nikoho nemala, nikdy nemal o mňa nikto záujem , len výsmech a výsmech ..že mám pehy , že mám velký nos, malé prsia... A teraz si moje spoluziacky vymysleli súťaž -najkrajsie a najskaredsie dievca skoly ! -7.8. a 9. ročníky ... Hlasovali atd atd ... Ja som samozrejme skoncila ako najskaredsia zo vsetkých , kde moja naj.kamoska ako prvá .. Každému som znova na výsmech , že : najkrajsia a najskaredsia .. Nejde tu o to , ale dosť ma to trápi , trpím tým .. co mám robiť ? zažili ste niečo podobné ? :( :(

liviaTT

TA ale toto už je sile .. Kde žijeme v amerických filmoch ?? ... ale ked náhodou áno .. tam to končí najlepsie pre tych skaredých , že su potom pekní :D :D ... ale urcite niesi až taka skareda .. Staraj sa o seba a bude fajn , vykasli sa na reči iných ... HNUSNI SU !

:)

už len to že tie baby robili takú hovadskú sútaž a nevadilo im že nejakú babu pritom pekne ponížia svedčí o ich intelekte.Nikto nemože určiť krásu ,káždemu sa pači niečo iné zatože je trend byt vychrtlá velké prsia čo najviac make-upu a zošesťkrat prefarbené vlasy neznamená že sa to páči každemu čo ťa potakých čupkách . tá suťaž bola dobre stupídna .teš sa že odtial odchádzaš!;)

Katy066

Tak ako Ti radia NETRAP SA ! a skús sa o seba starať .. Aj ja som v tvojom veku bola-škaredé kačatko ale teraz úplne normálna pekná žena .. Nejde tu o krásu ale o vnútro a to zistí časom naozaj každý.
A to , že si ešte nemala frajera je predsa len dobré .. Aspoň sa netrápiš s láskou , nezanedbávaš skolu ... Ja som sa v 14 tak strasne zalúbila , že vsetko islo dolu vodou , aj skola .. A nakoniec tolké sklamanie .. Vela stasta v živote Peťka :)

dasda7897945

Mas este vela casu, este si len v puberte, takze sa toho vela zmeni. A ked nie, tak zacni cvicit, myslim aerobik atd. nauc sa dobre varit, najdi si pekne konicky a chodievaj do spolocnosti a potom chlapov nebude zaujimat ci mas pehy alebo ostatne blbosti, ked budes mat dobru postavu, budes vediet sa o seba postarat, budes vediet dobre varit a budes zaujimava. Potom sa budes moct pousmiat ked tvoje "kamaratky" skoncia s troskami.

vebe

peta, uplne chapem, ze ta trapi tvoj vzhlad a ze to vo svojom veku aj riesis. Bohuzial je dnes taka hlupa doba, kazdy sa ohana vnutornou krasou ale v skutocnosti nas neustale zaplavuje zovsadaial kult krasy a dokonalosti. Nieco ti poviem, neverila by som, keby som to teraz vo svojom veku fakt nevidela. Casto sa stava, ze dievcata, co su dokonale, krasne, prsnate, vyspele, no proste krasne labute vo svojich 12-15-17 rokoch, ako keby sa ich krasa vypotrebovala a ked maju 40 uz zdaleka to nie su tie krasavice, co ocarovali a robili komplexy tym ostatnym. A naopak, dievcata, co v tomto veku posobili ako take skarede kacatka, robili si komplexy a trpeli pri tych labutiach, tie tak nejak vekom opeknievaju a vo veku 40 su to prave oni, co su krasne labute. Mali sme stretavku z gympla po nnn rokoch a mozem povedat, ze to skutocne tak je. Na teba ta faza krasnej labute este caka. Nos si mozes dat zoperovat, ale nechaj si to naneskor, mozno usudis, ze to ani netreba. Sportuj, skus si zdvihnut sebavedomie a netrap sa svojimi spoluziackami. Pehy su to, co ta odlisuje, to je to co ta robi inou a asi aj zaujimavou. Chlaci nemaju radi dokonalu krasu, ale skor dievcata, co niecim zaujmu. Ked si budes ista sama sebou, zaujmes a uz ta nebudu trapit nedokonalosti tvojo tela. Nie sme dokonale barbiny, sme take ake sme a take sa ostatnym pacime.

nepehata

to ze su pekne teraz neznamena ze budu aj potom :) a co ze maju chalanov od 14tich rokov? co myslis.. rozumny chalan si zacne seriozny vztah s "roztahanou fiflenou" alebo s dievcatom "cistejsim" ? :) ..vacsinou tie namyslene pipky su uz v mladosti urobia povest "vdaka" ktorej maju potom problem najst si seriozny vztah. absolutne sa nemas pre co trapit. praveze mas vyhodu. uvedomely muz oceni zenu ako ty. dozivotni pubertiaci sa uspokoja s fiflenkami s prazdnym vnutrom :) a co sa tyka tvojho zovnajsku... urob z toho prednost. male prsia? a co. lepsie male nez akoby sa ti mali smiat ze ich mas po kolena :) a jak vravi moja znama..lepsie male a pevne nez velke v push-upke dvihnute po bradu :)a ze pehy.. ja osobne ked som bola mladsia som sa dost narevala ze preco nemam pehy :D a doteraz sa mi to velmi paci. takze hlavu hore. si na tom lepsie

sweater

peta nechod na ziadnu plastiku, raz stretnes niekoho pre koho budes najkrajsia so vsetkych. vykasli sa na spoluziacky, asi maju nejaky problem same so sebou takj sa takto prizemne skusaju realizovat. viem ze to musi byt hrozne ked ti toto robia, ale nebude to trvat navzdy nenechaj si skazit nimi zivot zbytocnym pochybovanim o sebe

peťa333

tak ja neviem :( este mám aj krivé zuby . To si dám strojcek .. Ale, mám ísť na plastiku nosa ??.. bojím sa , že to bude este horsie , vela prípadov bolo takých , že sa nevydarilo a potom problémy s chirurgom atd .. A co ak by som sa nezobudila ?? .. ostala v kome .. Inak , od kolkých rokoch mozem ísť na plastiku ? ?

hankam

Chcela by som ti povedať aby si sa neporovnávala s ostatnými dievčaťami Ty a každý z nás je jedinečný a uvidíš že v živote si nájdeš určite človeka s ktorým si budete vyhovovať navzájom

sweater

to ze je zena pre muza krasna neznamena vzdy len to, ze vyzera jak keby sa prave vratila z predvadzania na modnej prehliadke. v tomto je vase zenske chapanie velmi obmedzene, nemyslim tym nic zle :), len ma vzdy udivi, ako si dievca mysli ze ked nieje ´najkrajsia´ zo skoly, tak o nu ziadny ´princ´ nikdy nezakopne :-), same neskor uvidite ze je to uplne inak, skoda len ze teraz mate kvoli tomu komplexi.