Som velmi škaredá... aj oficiálne ..

Príspevok v téme: Som velmi škaredá... aj oficiálne ..
peťa333

Veľmi ma to trápi som V deviatej triede a od septembra idem na strednú skolu. Nikdy som nikoho nemala, nikdy nemal o mňa nikto záujem , len výsmech a výsmech ..že mám pehy , že mám velký nos, malé prsia... A teraz si moje spoluziacky vymysleli súťaž -najkrajsie a najskaredsie dievca skoly ! -7.8. a 9. ročníky ... Hlasovali atd atd ... Ja som samozrejme skoncila ako najskaredsia zo vsetkých , kde moja naj.kamoska ako prvá .. Každému som znova na výsmech , že : najkrajsia a najskaredsia .. Nejde tu o to , ale dosť ma to trápi , trpím tým .. co mám robiť ? zažili ste niečo podobné ? :( :(

Dada444

Ja som sa tiež čudovala ako je to možne že moja škareda suseda ma tak pekneho muža. Ja som si vždy myslela že ti pekní muži si hladaju aj pekne ženy :-)
Ja si zase o sebe myslim že nie som nejako škareda všetci mi vravia aka som pekna aku mam peknu plet, vlasy, zuby... a pritom na ZŠ, som nebola tiež nejako pekna ale ani škareda len ako mi všetci stale pripominali moje chyby tak som si pripadala škaredo, lebo celých 9 rokov som mávala akne po celej tvari, mastne vlasy zuby dovonku a krivy nos a odstavajuce uši.
Keď som začala pracovať (teraz mam 28) chcela som na sebe začať riešiť všetky veci čo mi v živote skoro každy pripominal.
Akne sa mi časom zlepšilo same, teraz sa len snažim si pleť udržiavať stale čistu a nepouživam make-upy, lebo kým som ich použivala mala so akne stale. A aj fliačiky časom zmizly na slnku, potom som si dala spraviť strojček na zuby - to som chodila tak aj do prace a mala som ho rok aj pol, no a čo a nelutujem to, zuby mam pekne rovne a biele, trapil ma aj môj nos našetrila som si peniaze a šla na plastiku teraz mam nos krasny rovný a malý aký som vždy chcela a o ďalši rok som si dala spraviť aj odstavajuce uši. Stalo ma to všetko sice dosť penazi aj uver som si na uši musela zobrať, ale čo už keď niekomu priroda nenadelila všetko tak isto pekne každemu, tak ja som to chcela riešiť.

zuzic_

hm katka aj to moze byt pravda:) ...ja mam skusenost len s prvym...ale tak keby bola naozaj velmi skareda (co sa netyka autorky temy) tak by s nou podla mna len tak bez lasky nechodil..

Katka87

zuzic_ netvrdila by som, ze ak chodi s menej peknou musi ju nutne lubit. Nechcem posobit pesimisticky, ale niekedy je to proste tak, ze chodi s menej peknou len preto, ze na peknu proste nema. Ale keby mu taka dala, nevahal by ani sekundu.

zuzic_

neboj, ides na strednu, zmenis prostredie odides od tych debilov a bude lepsie:)
pozri ja som tiez skareda. ked ta to potesi:D . ale uz ma to tak netrapi:)..lebo hlavne v zivote je zdravie...sice som schudla ale aj tak som este tucna, strasne nizka, mam velmi male prsia a tucne stehna no chapes taky nepomer:)..tiez problemy s nadmernym ochlpenim..vsetko sa da zvladnut spravnym maskovanim, chce to vela roboty ale co uz..a vyzeram minimalne o tri roky mladsia..moje spoluziacky su zadane, krasne, sebavedome...ja taka nikdy nebudem...ale netreba sa preto trapit, vzdy to vedie len k zlu...ja aj tak verim ze raz stretnem toho praveho, a pockam si nanho keby to malo byt aj niekolko rokov...
PS: niekedy je vyhoda nebyt krasna;) ..krasne baby vacsina chalanov (cest vynimkam) chce len pre jedno sak vies..ak chodi s menej peknou vies ze ta naozaj lubi..

jajka001_

kašli na to, bolo to od nich trapne
u nas na skole sme mali oficialnu sutaz o najprofesorku a najhorsiu :)) a ta ktora to prehrala- no chudaci ti co mali s nou prvu hodinu po vyhlaseni vysledkov, cela trieda dostali paťky :D

peťa333

Ja nie som zakomplexovaná, aspon tak určite nepôsobím .. Nepatrím medzi tie čo sa pchajú do zadku všetkým aby mali kopu "kamarátov" a taktiez na to nie som pekná aby som bola nejaká obľúbená. Tí ,ktorí ma poznajú ma majú radi. Ostatní ma vidia ako velkú , pehatu ,nosatu ťavu ... Skúsim sa nejak o seba viac starať , ale neviem ci to pomôže..

jajka001_

preco si myslite ze ta sutaz bola povolena? stacilo ak sa tie baby medzi sebou dohodli, kamoska dala hlas kamoske a tej na ktoru neostali hlasy alebo ich mala malo to prehrala. vzdy je niekto kto je najmenej oblubeny, je to tak. a to ani nemusis byt najskaredsia. niektore špaty sa vedia krasne predat, presvedcia okolie, ze su kočky a to uplne staci.

xy:)

sway ma pravdu, skaredi zakomplexovani to schytali vzdy. naopak skaredych nezakomplexovanych nik neriesil. v podstate treba byt priatelsky a komunikovat. najneradsej spominam na spoluziacky, co ani nepipli, dokonca ked odpovedali tak muselo byt hrobove ticho v triede a este aj tak bola mucha na chodbe hlasnejsia ako oni. ale v podstate sa posmesky robili iba zo zakomplexovancov na zs to bolo drsne, na ss nie az v takej miere. ale v prvom rade treba zmenit pohlad na samu seba, ak si ty seba budes vazit, budu si ta vazit aj ostatni.