poradte ako pribrat

mam56

Ja som kráľ duchovného sveta. Vás teroristi zašliapnem ako mravce pod mojimi nohami.
I have made my decision. Už teraz ste všetci do jedného zničení, bez výnimky. Rozlúčte sa s týmto svetom.
Nenávidím vás, lebo ste poškodili civilistom. Toto ja nenávidím.
Je mi jedno, čo si o mne myslíte. Kto som a pod., mám vás v paži, ja tu nie som doma.
Môj svet je večný, váš dočasný - ha, ha, ha.
Robte so mnou, čo chcete, budete mi max. na výsmech ako celý tento prekliaty materiálny svet.

edita42

mne pomohol vitaminB12, brala som v tekutej forme, z tabletiek som mala vyhadzanu plet, a tekuty sa lahsie vstrebava, kukni si na veganskej stranke vitarian.sk je tam aj clanok k nemu s blizsim popisom

Matt000@azet

Jest vela peciva,chlieb,rozky viac krat denne.Jest vyprazane,syry eidam!Jest sladke,cokolady a ine sladkosti.Pit vela vody!Jest hlavne vecer a rano vacsie davky jedla.Jet vela ovocia.Brat aspon vytamin C.
Na ranajky je idaelne si dat pecivo a co najviac sunky,ovsene vlocky.Na desiatu si daj sladkost.Napriklad dve horalky tmave pecivo zo syrom.Obed ryza,zemiaky + kuracie,morcacie prsia a k tomu nejaky salatik zeleninovy.Olovrant,ryby konzerva chlieb + sladkost,cokoladu nejaku inu sladkost.Aspon 2 ks zalezi od gramov.Vecera chlieb tvaroch rohliky alebo syr a sunka sladke alebo ovocie.
PS:je to moj jedalnicek som chalan za mesiac a pol som pribral 11 kg ..+ gainer + trening v posilke.A do posilky chodia aj zeny takze mozes maknut.

Bambulka661

dakujem za rady vyskusam teda nieco ale naozaj toho jem vela snazim sa aj ranajky desiatu,obed,olovrat vecer a ete aj druhu veceru a dotoho papam aj sladke aj tak....vcera som o 7 napr.zjedla 4kusky z pizze co je umna vykon a o 8 som si isla kupit kebab v zelmi velky...spapala som a rano uz hned hlad cize mi chuti papat...a dost..

fa4s56as4d67

Chod za svojim obvodnym lekarom a poziadaj o predpisanie "Nutridrink"u, moze ti tak predpisat 20 za mesiac alebo 2 mesiace. Ak ich budes chciet viac, tak budes musiet byt pacientom nejakeho gastroentrologa, on ich moze predpisat este viac. Ak ti to nebudu chciet predpisat, zmen lekara alebo budes ich musiet kupit, len poviem ze su dost drahe. Ak ani to nechces kupovat, tak radim kupit si srvatku, nielen, ze ti doda vela bielkovin, sacharidov a vitaminov radu B ale aj ti poriadne pretravi, po pretraveni budes hladna ako vlk, takze to su zatial 2 moje rady, skus este nejake kaloricke bomby, recepty atd. najst, ale jedavaj vela a jedavaj zdravo.