Menštruačný pohárik?

jill

Najprv vyskusaj a potom sa s nami mozes podelit o to ake je to straaasne nechutne :)
Ja som vyskusala vsetko a jednoznacne tvrdim, ze je to to najlepsie aj z pohladu mojho zdravia aj ekologie

jill

Este mi vysvetli ako sa ti moze rozkladat krv v tom pohariku ked tam nie je vzduch ?
Mne to vyhovuje omnoho viac z vloziek som mavala mykozy a tampony tiez nie su bohvieco ked ich napustaju pesticidami a pod

jankaaaaaaaaa

tampon aspon pretecie ked je plny a vymeni sa za par hodin. ale ten poharik sak to je nechutnost sama o sebe. to je ako stupel

smajliQa

no fuj.. tak akoze tvrdite ze tampony su absolutne nevhodne a ze tam hnije krv a podobne,,, hlavne ze vy si tam ten kalisok nechavate cely den.. akoze tak to musi byt dobry humus a hlavne zapach..
no coment...

jankaaaaaaaaa

tak ze na vlozke sa krv rozklada. ved krv sa aj v tampone rozkalda a este ten poharik. ved ta krv sa nikde nevpije a ten poharik ti upcha posvu a ta krv ti hnije vo vnutri. fuj!
laurina, pozri na nete ako to vyzera. ono su tri velkosti, neviem presne ake maju rozmery a je to z takeho asi silikonu, ze je to makke , je to taky kalisok a ma stopku za ktoru to vytiahnes. a normalne si to das do posvy a a ono to ju akoze upcha a ten poharik sa naplni krvou, lenze ten poharik je podla mna taky maly, ze tej krvi je ovela viac a to vlastne posvu upchava, je to dost nechutne

jill

Ja ho mavam cely den od rana do vecera a stale nie je plny, ale ak mavas silnejsiu menstruaciu tak ho treba vylievat castejsie a velkost ma 46 mm na sirku a 50 mm na vysku. Funguje velmi jednoducho...ked si ho tam vlozis tak sa rozvinie a pricucne sa a drzi pokial nezrusis podtlak

Laurina22

Baby a vysvetlite mi ako to funguje?AKe to ma rozmery?A ked sa to naplni vytecie to ci akoze co?Ako viem ze je to plne?

ladycup

no neviem ako to myslela, na zaciatok napisala, ze "tieto blbosti nie su dobre" :) tak neviem, ake blbosti myslela :)
Laurina, to ho musis poskladat, napriklad na youtube mas rozne moznosti skladania. Najjednoduchsie je to na polovicu. a on sa vo vnutri rozvinie. POtom ked ho vyberas, tak ho trochu stlacis, aby sa uvolnil podtlak a vyberies ho. Len neviem ci sa mi nebude zo zaciatku vylievat, ked ho budem vyberat, uvidim.