Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Menštruačný pohárik?

Laurina22

Nehnevajte sa,ale za prve,je to maximalne nehygienicke a za druhe,ja si neviem predstavit,ako by ten kalisok vydrzal moju menstruaciu.Dala by som mu 5 minut.

jill

Inak on je zavedeny nizsie ako tampon, cize ked som si ho prvy raz dala tak mi cela ta stopka trcala von,tak som si ju celu odstrihla a ide vyberat v pohode

jill

Ked ho mas spravne zavedeny tak ho necitis no a s tou robotou mas pravdu asi by sa to zle vymienalo, ale ako som uz pisala ja si ho rano dam a poobede ked pridem domov vylejem, oplachnem a pouzivam dalej

jill

Jedno negativum by som predsa len nasla, neviem si predstavit, ze si ho budem vymienat niekde na verejnych zachodoch a podobne

jankaaaaaaaaa

a ianc to je asi neprakticke ked si to ides vyliat v robote napr nie? alebo ja si to neviem predstavit, menite si to len doma v kupelni aby ste to mohli hned umyt?

ladycup

Laurina, kopirujem zo stranky:
"optimálna veľkosť a design s hladkým povrchom pre jednoduché používanie a údržbu z najkvalitnejšieho nemeckého lekárskeho silikónu s výhradným použitím v lekárskom a potravinárskom priemysle - na jeho úplne hladkom povrchu nezostávajú žiadne baktérie, neabsorbuje žiadne kvapaliny a tým nedochádza k zmenám prirodzeného vaginálneho prostredia."