rozmýšľam o kúpe...tak by ma zaujímalo aké máte skúsenosti s menštruačným pohárikom?? je hygienickejší ako vložka??
Menštruačný pohárik?
Inak on je zavedeny nizsie ako tampon, cize ked som si ho prvy raz dala tak mi cela ta stopka trcala von,tak som si ju celu odstrihla a ide vyberat v pohode
Ked ho mas spravne zavedeny tak ho necitis no a s tou robotou mas pravdu asi by sa to zle vymienalo, ale ako som uz pisala ja si ho rano dam a poobede ked pridem domov vylejem, oplachnem a pouzivam dalej
Jedno negativum by som predsa len nasla, neviem si predstavit, ze si ho budem vymienat niekde na verejnych zachodoch a podobne
a ianc to je asi neprakticke ked si to ides vyliat v robote napr nie? alebo ja si to neviem predstavit, menite si to len doma v kupelni aby ste to mohli hned umyt?
a to ho necitite ked ho mate?
No ja som si to tiez predtym nevedela predstavit, ale vobec to nie je tak vela krvi ako sa zda
Laurina, kopirujem zo stranky:
"optimálna veľkosť a design s hladkým povrchom pre jednoduché používanie a údržbu z najkvalitnejšieho nemeckého lekárskeho silikónu s výhradným použitím v lekárskom a potravinárskom priemysle - na jeho úplne hladkom povrchu nezostávajú žiadne baktérie, neabsorbuje žiadne kvapaliny a tým nedochádza k zmenám prirodzeného vaginálneho prostredia."
Kalisok je z lekarskeho silikonu, cize je zdravotne nezavadny, ale musis ho pravidelne cistit
s tym vzduchom to je pravda.. ale aj tak mne to pride neprirodzene mat v tele nahromadenu krv len tak