Uzol na štítnej zlaze

sendia

Dobrý deň už veľmi dlho cítim nejaký tlak v hrdle, nechce to prejsť. Dnes som bola na sone štítnej žľazy. Prosím Vás veľmi pekne napísali by ste mi čo vôbec našli?

Štruktúra bilat.je ľahko nehomogénna, v pravom laloku je izoechogénny uzol s naznacenym hypoechogénnym lemom veľk. 9x10 mm, vaskularizovany z periférie.

Pravý lalok veľkosť 21x13x48 mm
Ľavý lalok 16x14x40 mm
Isthmus 3mm

RNG

Jod samotny samozrejme nestaci, treba aj selen, ktory je potrebny na premenu hormonu T-4 na biologicky ucinny T-3.
Uzliky a ine neziaduce utvary v tele sa daju odburat silnymi enzymami.

monča 74

mojej 11 rocnej dcere nasli uzlik na stitnej chodime na pravidelne kontroly a zakazdim ho ma vacsi odporucili mi punkciu nachadza sa niekto v takejto situaci ako ja ozvyte sa zatial som nenasla ziadne informacie u tak maleho dietata

Irén

ajka.
možno v niektorých prípadov pomôže jod,ale ako mohol pomôcť mne keď je š.ž. / poviem to laicky,keď je ako po zemetrasení mesto / tak tu pomôžu už len hormon,ktorý nám pomáha nahrádzať to čo zničená š.ž. už nedokáže.Takže u mna bohužiaľ žiadný jod ani vitamíny a minerály už š.ž. ktorá je teda ako som povedala ako po ZEMETRASENI už žiadny jod opäť nepostaví a to som sa sakra snažila zbaviť euthyroxu,ale len som si uškodila a tak viacej neexperintujem !

ajka54

tak este raz RNG napis uz konecne mena TYCH TVOJICH lekarov aby sme sa mohli na nich obratit potom to bude fer co tu pises na kazdom fore a radis nechcem tak vela a nezacni sa zas vyhovarat a odporucat nas na rozne stranky napis len MENA a kde ordinuju to snad nie je pre teba tazke ci

RNG

Inac kto si chce precitat od roznych lekarov vyskumnikov o jode a jeho ulohe v tele viac, moze to najst napr cez Google.sk pod rng jod. Odtial moze ist podla mien roznych znamych lekarov z vyskumu jodu dalej po internete, nakoniec to nie su nove vyskumy a s tym spojena prax, ale z 80tych rokov minuleho storocia, hoci ich organizovana medicina dosial neprijala a drzi sa starych, davno prekonanych nazorov o jode.

RNG

Ajka , enzymy nie su moje, nase telo ich vyraba kopu, najma v peceni, ale aj v inych zlazach. No a nie kazdemu vyrabaju dostatok, takze maju po case zamorene telo. A enzymaticke cistenie im pomoze telo odmorit, pri com sa rozpustia aj rozne zhluky a neziaduce utvary v tele.

Jod sa podiela na vyrobe roznych hormonov(tj nie len stitnej zlazy) a enzymov v tele, tj doplnok zvysi vyrobu cistiacich enzymov.

Nuz ked sa vam rady mojich lekarov nepacia, tak sa spoliehajte na svojich.
Ti vam predpisu patentovane chemicke lieky s kopou skodlivych postrannych ucinkov, ze na ne casto nestaci ani jedna strana, budu vas rezat, vypalovat, ozarovat a podobne.
Nuz moji lekari to riesia najma doplnkami, neskodnymi a ucinnymi pre vysoke percento.
Samozrejme nikdy nie 100%, ale to neznamena, ze to statisticky je malo ucinne, prave naopak, v zrovnani so schvalenymi liekmi a metodami maju tito lekari casto ovela vacsi uspech, ved pre to sa do toho aj dali aj napriek prenasledovaniu zo strany organizovanej mediciny.

Irén

Ja si tiež nemyslím,že ten jod je až taký zázrak aj keď v niektorých prípadov môže pomôcť. Čítala som tu na fore,že evellin na cysty vôbec nepomohol a ani mne na cysty v pečeni,ale naopak zhoršila sa mi laborka š.ž. a teraz mám hrozný pocit studených nôh,čo ja určite pripisujem jodu - hold niekomu škodí a podotýkam,že som brala aj selen.

ajka54

rng kde ake statistiky ty sa odvolavas na co proste nedristaj keby som nechodila riadne k lekarovi a nezistil mi nefunkcnost stitnej zlazy a mnhopocetne uzliky a neposlal ma endokrinolog na operaciu mozno by som bola v statistike vedena ako onkologicky pacient teraz po operacii keby som nebrala euthyrox tak by som bola malatna aj lieky treba brat ked ich clovek potrebuje z tych tvojich enzymov by som tazko fungovala iba ak by som si to kupovala a platila riadne palky za tu tvoju alternativnu liecbu pises skoro na kazdom fore a prakticky vzdy o nicom statistiky su jedna vec a zivot druha