Uzol na štítnej zlaze

karol 1

DOBRY DEN.DNES MI ZISTILI CISTU NA STYTNEJ ZLAZE.A TO LEN NAHODOU PRETO ZE SOM SA V NOCI DUSIL.NEMOHOL SOM DYCHAT.ZAUJIMA MA CI SA STOHO ROBY ZHUBNI NADOR A AKO VELMI TO JE NEBEZPECNE??DAKUJEM

sosu

v septembri mi na sz nasli 2 uzly o velkosti 50_40_30mm a 30_20_10mm a lekari somnou nic nerobia a objednali ma na januar 2013 na vysetrenie bez liekov alebo nejakej rady co by som mala robit.

RNG

Nuz statistika a rozny lekarsky(rozumej, nie organizovanej mediciny, ale alternativnej, tj zatial neuznanej oficialne) vyskum poukazuje na to, ze rozne nefunkcne utvary sa daju odstranit s pomocou enzymov a k tomu prispieva aj jod, lebo sa podiela na vyrobe nasich vlastnych enzymov.
Do toho patria uzliky, hrcky, cysty, myomy polypy tumory, nadory atd)

Viera patri do nabozenstva, medicina je zalozena na vede, tj dokazy a statistika

anonym_2137

No jaaaaaaaaaaa
Tak presne takto som začala aj ja. Začiatkom minulého roka mi vybrali žlčník, mala som kameň, potom som šla na liečenie, kde som si spozorovala hrčku na krku, tak po liečení som zašla na endokrinológiu, kde mi spravili punkciu, no až histológia presne určila, že to bol nezhubný uzol. Tiež pochybujem, že by zmizol braním nejakého jodu, alebo vitamínu.

emipaty

Včera lekárka oznámila, že krvné skúšky sú všetky dobré a že štítna zlaza pracuje dobre, nie je ani zvýšená a ani znížená. Máme isť do Ľubochne za 2 mesiace, tam vraj zistia. Z čoho sa vytvára vlastne uzol?

no jaaaaaaaa

Mne vybrali zlcnik lebo som mala zlcnikove kamene potom mi zistili zvysenu funkciu stitnej zlazy a nasledne uzly o velkosti 2,38cm a ja som si nahmatala na lavej strane stitnej zlazy dost tvrdu hrcku o priemere 1 cm tak teraz cakam co bude lebo ta hrcka je dost tvrda na to aby sa rozpustila ci cosi ine

jaroslav111

Uzlíky na štítnej znamenajú, že sa tam niečo deje, že štítna nepracuje v optimálnom režime. Možno chýbajú nejaké prvky, nemusí sa jednať len o jód, sú potrebné aj ďalšie stopové prvky. Na ich doplnenie doporučujem Hippokratin, obsahuje všetky potrebné prvky pre telo v ideálnom pomere.

anonym_2137

Aj ja som mala uzlík na krku, šla som na endokrinologiu, kde mi hneď spravili punkciu, potom CT a MR. Doktorka mi odporučila operáciu, tak som sa objednala a pol štítnej žlazy mi zobrali.Nie všetky uzlíky operujú, pokiaľ nerastie tak asi nie.Snáď doktorka vie ako postupovať.

kacena76

endokrinolog sa k tomu nevyjadril? uzly sa zvyknu sledovat a ked ich je viac, lekari odporucaju vyoperovat stitnu zlazu, aby sa vylucilo riziko zhubneho nadoru, ak je uzlik jeden, robieva sa punkcia ktora vyluci zhubny nador. V drvivej vacsine tam nic nebyva ale treba to sledovat.