kuzla na ziskanie penazi

Príspevok v téme: kuzla na ziskanie penazi
Pralinka967

Skor ako mi niekto napise ze to nepatri ku zdraviu tak tuto temu som dala do kategorie ktora nesuvisi zo zdravim. :D :D

Chcela by som len vediet či ma niekto skusenosti s kuzlami na ziskanie penazi, nech nikto nekomentuje ze sa pytam blbosti....
Počula som ze funguju, ale zase sa bojim toho ze ak by to kuzlo nejake peniaze aj privolalo čo neviem či je realne tak potom moze nastať opak..
neviem čo si mam o tom mysliet.
Dakujem

jajka001_

musis ist o polnoci za splnu na cintorin a zakopat tam tisic eur hned pri kaplnke pod stromom. potom mi zavolas, povies kde to je, a ja zatancujem bosoracky tanec, a vypijem jedovaty napoj z vranieho oka a jastericich kozi a upirich zubov. dalsi den sa ti na tom mieste zjavi debnicka plna dukátov.

lost

jaj tak, to meni vec :)

tazko povedat ci existuje nejake kuzlo, ale ked uz tak hladas odpoved, mozno ti astrologovia by vedeli poradit :)

lost

s nimi mozon este horsie ;)

teda zalezi na akej urovni "penazi" sa bavime :D

ak ma clovek povedzme 100 miliard eur, tak .. tak nic :D peniaze prinasaju zodpovednost a malo ludi by bola schopna ich stratit po napr 10-20 rokoch :)
ak sa bavime o niecom realnejsom, povedzme par milionov eur.. tak to nie je ziadna vyhra. clovek to musi manazovat.. nehnutelnosti, poda atd.. mozu mu to zobrat (vyvlastnenie, vojny). hotovost sa extremne tazko prenasa, diamanty prenasat je problem (ich hodnota zalezi od toho kolko je ten hlupak na druhom konci ochotny zaplatit). zlato a ine kovy su nadhodnotene, a ak realne - tazko sa uskladnuju, prevazaju (su sice male, ale hustota 19g) lenze tazko sa prevezu, ked je to potrebne. co dalej? :D

v neposlednom rade, a na tomto svete, obzvlast v tejto krajine:

ZAAAAAAAAVIST :D

tak ale ak k tomu clovek pristupuje zodpovedne, tak su OK :)

problem je, ze velmi lahko prerastu cez hlavu :) teda spon z toho co vidim na okoli a podla teorie :)

Pralinka967

Tak nanič mi určite nebudu.. pretoze teraz ich surne potrebujem nie na zabavu...

A s tou pracou to neje take jednoduche, pretoze ja niesom clovek ktory nepracuje a chce peniaze, mam pracu az dve dokonca