kuzla na ziskanie penazi

Príspevok v téme: kuzla na ziskanie penazi
Pralinka967

Skor ako mi niekto napise ze to nepatri ku zdraviu tak tuto temu som dala do kategorie ktora nesuvisi zo zdravim. :D :D

Chcela by som len vediet či ma niekto skusenosti s kuzlami na ziskanie penazi, nech nikto nekomentuje ze sa pytam blbosti....
Počula som ze funguju, ale zase sa bojim toho ze ak by to kuzlo nejake peniaze aj privolalo čo neviem či je realne tak potom moze nastať opak..
neviem čo si mam o tom mysliet.
Dakujem

0vecka

kurz si mozes dat aky xces ale nikto to od teba nekupy... to si skor zriad krajinu zadlz ju peniaze si rozdaj a emigruj...

uhlie

Mam skvely napad. Vytvorme si vlastnu menu. Teda myslim navstevnici tohoto fora. Ja budem mat emisnu banku a budem tlacit tuto novu menu, ktora bude mat nazov 'uhlo'. Vymenny kurz k Euru bude 50:1. teda bude to velmi tvrda mena. Dolezite je aby sme mali vlastne hospodarstvo, ktore umozni tejto mene stat sa nezavislou. Kazdemu natlacim tolko uhlov, kolko bude chciet. A nebude viac chudoby. Idete do toho so mnou?

lost

ja by som skor "globalne" naucil ludi bojovat za svoj nazor, respektive zivot
(vid priklad s neprisposobivym susedom - osobne by so to velmi rychlo vyriesil aj bez modrych sluchadiel, no avsak malo ludi "ma na to zaludok (gule?)"
a to je problem

k vlade sa nebudem radsej ani vyjadrovat :)

a rozny iny nadnarodny kartel tiez nie..

pokial tento vytok nezastuplujes, tak budes neustale nalievat vodu, ktora neustale bude tiec prec, a bitka s gravitaciou? :) to nikdy nevyhras :/

napr > pomozes niekomu kto je v problemoch (bez ohladu na to kto ich sposobil) a co ak padne do rovnakeho problemu o 5 rokov neskor? stala potom ta pomoc za to? :) toto su otazky, na ktore zatial neviem odpovedat :)

lost

jaj to hej, to beriem, to by sa dalo :) a ak by sa naslo vela ludo ako ty, bolo by este viac fajn :)

len si treba davat pozor, komu pomahas..

raz na mna jeden ujko na stanici "mam deti, pomozte mi" tak som mu pomohol a na druhy den na tom istom mieste s tou istou prosbou ale s cigaretou v ustach ;)

ktovie kolko z toho islo detom...