kuzla na ziskanie penazi

Príspevok v téme: kuzla na ziskanie penazi
Pralinka967

Skor ako mi niekto napise ze to nepatri ku zdraviu tak tuto temu som dala do kategorie ktora nesuvisi zo zdravim. :D :D

Chcela by som len vediet či ma niekto skusenosti s kuzlami na ziskanie penazi, nech nikto nekomentuje ze sa pytam blbosti....
Počula som ze funguju, ale zase sa bojim toho ze ak by to kuzlo nejake peniaze aj privolalo čo neviem či je realne tak potom moze nastať opak..
neviem čo si mam o tom mysliet.
Dakujem

system

ale ja nemyslim globalnu pomoc nigerijcanom, afrike a pod. moja pomoc by spocivala napriklad aj v tom ze by som prenajimal ludom byty za velmi lacno. aj to je urcitym sposobom pomoc, alebo nedavno som videl video kde jeden " biely" muz natocil ciganov ktori sa nastahovali hned vedla neho a robia mu zo zivota peklo, pomohol by som mu, kupil by som mu byt. nemozem kupit byt vsetkym takymto ludom ale podla toho kolko penazi by som vyhral aj to je nieco ak pomozes dvom.

lost

bibi123

no to moze byt :)

ale.... co ak minie prilis vela z kapitalu? :D

tiez som pocul tuto teoriu, ale nejak si netrufam este :D

system
neda sa pomoct ludom, lebo si musia pomoct sami.. a vzdy sa najde niekto kto ich vykoristi.. resp. nenasiel som sposob ako im pomoct, lebo je to take komplikovane :)
napr vezmime si Nigeriu... ako by sa ta mdalo pomoct? iste ak by sme mali nekonecno penazi dalo by sa, ale bolo by to na niekoho ineho ukor (uz len ta inflacia co sposobime, alebo vedlajsia krajina im bude sluzit, upratovat po nich, lebo nebudu mat prachy, ak dame aj im, kto im bude robit "podradnu pracu" ? )
(teraz mi to nejak nejde, lebo som cisty :D musim povarovat brata :D )

0vecka

2 bibi piste si jeho vydavky a prijmy ... uvidis ze vplyv to mat nebude... aj mne sa take parkrat podarilo ale takto to nefunguje aj ked je to chytlava teoria...

bibi123

Moj kamarat je nazoru, ze cim viac mina, tym viac zarobi. Mozno je v tom skryte posolstvo pozitivneho myslenia, ze sa nestrachuje o peniaze. ale vraj mu to vzdy funguje. Napr si kupy topanky za 200eur, pride domov a cez e-shop ma objednavky za 500eur...:O)))

0vecka

a co keby slecna namiesto carovania a pozitivneho myslenia aj nieco preto urobila aby si na seba zarobila??? pozitivne myslenie je naprd pokial sa nekombinuje s realnymi cinmi a o carovani ani nehovorim

talentmania

Ani s peniazmi ani bez nich uz je to tak v dnesnej dobe sa bez nich nepohnes.Ci uz si zdravy alebo chory.Vzdy je lepsie mat peniaze ako nemat.Zdravie je na prvom mieste to ano ale zoberme to takto chudobny ochorie a povedia mu ze zial bohu da sa to liecit ale nie u nas ale v zahranici liecba bude stat tolko a tolko proste velmi vela.No co vam ostava ked ste chudobny?hladat ci vam niekto prispeje alebo pozicia ak je to nemozne mate asi smolu:0((
Ale ak som bohata tak si poviem ze super da sa to liecit len musim ist tam a dat tolko penazi lenze uz som stastna lebo viem ze mam peniaze a ze mozem sa vyliecit :0))Lenze ten co tie peniaze nema sa bude trapit dalej kde by zohnal peniaze aby dostal tu istu sancu ako ten bohaty.Takze bez penazi je to naozaj tazke samozrejme je tu zase moznost taka ze mozes ochoriet na taku chorobu kde ti bude prd platne mat na ucte miliony aj tak to bude nevyliecitelne.
Ale take kuzlo by sa mi tiez hodilo vravi sa co viem zeby si mala mat cervenu penazenku a nie ciernu no ja uz som si je kupila ale tak zijem z vyplaty do vyplaty.Ale tak aspon vyzijeme :0)))

system

Pralinka967:

ak mas financne problemy, skus zmenit myslenie, ak stale cakas kedy ti pride do schranky sek alebo inkaso, mas strach aby si vyzila, prajes si aby ti tie peniaze vystacili na poplatenie veci a prezitie, stale budes mat len tolko penazi aby si len prezivala. je to tazke ale prestan cakat v schranke inkasa, skus naprogramovat svoje myslenie tak ze aj ked vsetko poplatis aj tak este polovicu usetris ;) je to nezmysel ale ak tomu zacnes verit ze to mozne je, malo by sa to stat, ja som len student jediny prijem je stipendium, od nasich nepytam nikdy nic, nevravim ze mi nedavaju, ale vezmem od nich fakt len ked nemam a potrebujem, casto im aj poviem ze mi netreba alebo ked nemam tak vezmem od nich len polovicu z toho co mi davaju. nechcem, citim sa potom ako prizivnik. ale chcem tym len povedat ze malo kedy sa stane ze nemam peniaze, proste stale sa nejake € u mna najde, proste. ked uz fakt nemam otvorim priehradku v aute a nahrabem aj 5 € rosypanych v aute :D proste nikdy sa nestrachujem ze nebudem mat. peniaze vzdy boli su a aj budu. a nemyslite si ze : no jemu sa to povie ked je student okrem intraku a jedla mu netreba nic platit z toho sa da vyzit. okrem toho este poistka na auto, benzin, oprava ked sa nieco doserie na nom, mobil, rovnako ako kazdy normalny student vecery z kamosmi ( i ked zas az tolko ich nieje :D ) a pod.

a tiez dolezite je sa naucit setrit, vezmi z vyplati alebo z prijmu co mas aspon 5 % , vytvor si nejaky ucet napr ZUNO ma vedenie uctu zadara, a posielaj tie 5% tam, nevyberaj len kazdy mesiac prispej. vyber ich len vtedy, ak ich chces investovat s tym ze ti to prinesie zisk, napr. kupis nieco lacne za ucelom predat za drahsie, a tie peniaze so ziskom zase daj naspet na ten ucet. ja som si tak usetril na korcule :)

system

cital som od niekoho knihu nepametam mozno aj ta " ako rozmyslaju milionary " tam to je velmi pekne povedane hovori tam o tom ako ludia co nemaju peniaze vravia ze : " peniaze niesu vsetko " este je tu zdravie a laska. a potom o tom rozkecava ze to proste nejde porovnavat peniaze so zdravim. to je nieco uplne ine. obydvoje potrebujes k zivotu a ak mas penazi vela tak si rovnako stastny a zije sa ti lahsie a tiez ak si zdravy bez ziadnej choroby tiez si stastny :) ale predstav si ze si uplne zdravi bezdomovec. vtedy stastny niesi. nemozes si vyberat medzi zdravim a peniazmi, presne ako som to uz dole pisal je to ako keby si si mal vybrat ci chces mat len ruky alebo nohy. proste potrebujes obydve k zivotu.

nebojte sa ja nestavkujem ani nepodavam lotto kazdy tyzden len vynimocne :P a to vravim aj ja ze ak mas vyhrat tak ti staci jeden stlpec.

lost co sa neda ? neda sa nakupit byty a prenajimat ? alebo co sa neda ? nad cim si uvazoval ? kludne to tu rozpis na pol strany ja si to precitam ;) ako jasne s takym balikom penazi mas aj nepriemnosti ludia su neprajny. mozno by bolo dobre sa na par rokov zbalit a odijst prec a az po rokoch si zacat plnit sny. Zatim to tak do detailoch nerozoberam :D

ta3: dakujem :) i ked je to velmi mala pravdepodobnost, vecsia pravdepodobnost je ze do mna udrie blesk nez to ze vyhram v sportke, dokonca na euromilionoch je pravdepodobnost vyhry 1:35 milionom (cca) a predsa tento mesiac padol, takze zazraky sa deju, ale netreba nane verit. treba nane spoliehat :)))

Pralinka967

Je jasne ze najdoležitejsie je zdravie, lenze niekedy nemozes byt zdrava ak nemas peniaze. :(
Ja by som potrebovala peniaze na splatenie dlhov a na splatenie dalsieho dlhu za kotry ja nemozem... ale to nebudem rozoberať, proste by som chcela mat peniaze na zakladne veci ako na zariadenie bytu,nejaky maly vylet... nepotrebujem miliony ani nechcem ziadne pozlatene veci.. chcem len mat zakadne veci, ktore teraz nemozem mat. ked clovek nevie ako dalej tak rozmysla nad kuzlami.. preto ludia kotri napisu ze treba pracovat nieco take asi nikdy nezažili...