streptococcus alfa-haemolyticus

Príspevok v téme: streptococcus alfa-haemolyticus
zvedava

streptococcus alfa-haemolyticus mi nasli na gynekologickom vysetrení, kde mi vysvedtlili, ze ho musim mat dost dlho v tele, ked sa mi dostal az do posvi.Neskor mi ho na krcnom vysetrení potvrdili. Okrem toho mi obiavili aj Neisseria sp. Chcela by som blisie informácie, o týchto bakteriach. A taktiez by som rada zistila, co obnásaju, a ako sa ich zbavit, ak sú zdraviu skodlive.

RNG

Yoga a meditacie posilnuju obranu tela odstranovanim skodliveho stresu, ale silne pochybujem, ze odstrania streptokok alfa haemoliticky.

mariskulka

Dá sa na všetkých vírusoch, baktériách pracovať s vnútornou energioiu Kundalini, jej prebudenie je právom každého človeka, viac na www.jogameditacia.sk

radca

Streptokokov a stafylokokov a vselijake rozne breberky ma v tele vacsina ludi. U deti a hlavne malych mozu sposobit vazne problemy, ale u dospelych sa nemusia prejavovat vobec nijak, alebo roznymi priznakmi a potiazami. Asi jediny spolahlivzý sposob , ako sa ich zbavit, je posilovat imunitu. Vo vacsine pripadov sa jedna o nasledok a nie o pricinu zdravotnych problemov.

RNG

Kedze tabulky ucinnosti zahadne zmizli z internetu, na stastie som si ich stiahol a mozete ich najst na
-odkaz odstránený-

jopal

stranansky: Toto je problem. Boreliozu som prekonal aj aj, a to mi na nu prisli asi po 3 mesiacoch vysetreni, ked ma neuspesne liecili na zltacku, na nervy a este neviem na co vsetko a ked som si znepriatelil kopu presonalu tvrdenim, ze nemam zltacku a nervy mam v poriadku(uspravedlnuje lekarov, ze to bolo pred 2O rokmi.) Ale ta nepotesim, bolesti a hrubnutie klbov mi zostali aj po vylieceni, najviac su postihnute klby na prstoch ruk a lakte s perspektivou, ze to bude len horsie. S tym skatulkovanim pacientov mas pravdu a myslim, ze nenarobis nic. To je podla mna taka profesionalna deformacia. Lekar ma urcite zaskatulkovane postupy a ked sa nikde nehodis, v tom lepsom pripade ta posle inde.

siria

Prosim poradte mi ako sa da liecit streptococcus alfa-haemolyticus alebo co pomaha ri jeho liecbe,diagnostikovali mi ho na gynekologii,ale okrem penicilinu mi nic ine neporadili a ani nepodali.... a tiez sa chcem opytat ako sa prejavuje,ci je to fakt to co tam mam?! prosim,je to surne!

RNG

stranansky, znacna cast borelioz je "poddiagnozovana" to je vyraz, ked ju lekari beznymi metodami nevedia zistit. V sucasnosti je celkove epidemia borelioz a chlamidii(tiez roznych virusov) ktore lekari nevedia casto zistit a preto si obrazne povedane(a nespravne) "strcia hlavu do piesku" a tvaria sa, ze to nevidia.
Klbove bolesti su obvykle z mykoplaziem a spominane nakazy maju aj formu ako mykoplazmy, tj bez vonkajsich bunecnych stien.

stranansky

Moje problémy pretrvávajú už rok. Začalo sa to kolennými kĺbami, ktoré mi opuchli a zostala som len na barlách. Postupne sa to presúvalo na iné kĺby. Predtým som však asi týždeň preliečovala choré hrdlo cmúľaním pastiliek na bolesti hrdla. Neskôr som bola hospitalizovaná na ortopédii, aj v NÚRCH v Piešťanoch - bolo podozrenie že som reumatik nakoľko mi našli v tele aj pozitivitu látok HLB 27. Tam záver - séronegatívna origoartritída. Gynekoloička mi pri vyšetrením objavila v pošve streptokoka hemolitického skupiny B. Pred asi troma rokmi a poštípal kliešť a krvné testy potvrdili pozitivitu IgM - protilátok. Už je tomu rok - kĺby ma neustále bolia, som stále unavená, mám kruhy pod očami - necítim sa v poriadku. Už rok chodím po ambulanciach a ja teda neviem, som laik ale myslím si že všetky tieto veci treba posudzovať v súvislostiach. Viete mi poradiť nejaké centrum, možno diagnostické ale naozaj také kde sa nad človekom normálne solídne zamyslia a snažia sa veci riešiť, nie si ho len posúvajú ako horúci zemiak? Ak niekto môže prosím aj o odborné stanovisko. Ešte dodatok - na reumatológii sa nepotvrdil žiadny druh reumy aj napriek tomu, že je v tele prítomný faktor HLB 27 - kĺby sa zvňčšujú a bolia aj naďalej. Ďakujem za každú cennú radu.