mam zapal zaluda ( naviac zacervenane pri mocovom otvore) uz dlhsi cas asi 9 mesiacou. zviklo sa to celkom zlepsovat ale zhorsil som to vzdy sexom. teraz je moja priatelka odcestovana a myslel som si ze sa to vylieci. no teraz sa mi to prestalo zlepsovat nech skusim cokolvek. je to pravde podobne balanitida. najprv som pouzival framykoin ten mi pomahal ale potom jak keby zapal zmenil pricinu infekcie na plesnovu a zacal mi skodit. tak som pouzival clotrimazole a ten chvilku pomahal. teraz uz nepomaha nic ano framikoin , ani clotrimazolum ani canesten, ani macanie v rumancekovom caji. uz neviem co mam uz robit. chcem sa toho zbavit kym sa mi vrati priatelka co je za 3 tyzdne.
Neviem sa zbavit zapalu zaluda
inak babam sa vraj obriezka paci a chalani si ju tiez pochvaluju... ak mi to do par mesiacov nerejde tak ja to asi risknem ;)
no vraj ta obriezka funguje dost zarucene. daj do googlu obriezka, je tam toho vela popisaneho. S tou citlivostou je to vraj blbost (vraj iba vo velmi vynimocnych pripadoch) Ale za skusku urcite stoji si ho nechat dlhsiu dobu neustale na vzduchu. To vlastne sposobi to iste ako obriezka - teda zabezpeci neustaly prisun vzduchu a mozes si to odskusat nanecisto ci to funguje. Ked budes chciet posli mi mail a ja ti poslem navod ako predkozku udzat stale stiahnutu ( aj v noci) nasiel som to na jednom fore, ale odkaz mi tu nejde dat.
ani ja by som nemal odvahu na obriezku, brrrrr, a ten pooperacny stav a bolesti no konec, kto ma obriezku uz nikdy nemoze mat zapal ani infekciu na zaludi ??? zvlastna myslienka
veľmi casto pocuvam ze ked si obrezany, tak jasne mas non-stop obnazeny zalud, cize non-stop sa ti trie o látku (slipy,gaťe, nohovaice atd)casom zhrubne povrch zaluda, znecitlivie a to sposobi ze na nieco ako kvalitný prezitok/orgazmus mozes zabudnut,... vlastne budes mat presne opacny problem predcasnej ejakulacie, ... budes necitlivy, nebudes sa vediet spravit pri sexe..........................
mohol by sa niekto vyjadrit s obriezkou
xyz
ja som urobil chybu ze akutnu balanitidu som zanedbal, neskoro som sa zacal liecit a preslo to do chronickeho stadia, ten stav zaluda sa mení zo dna na den alebo aj z hodiny na hodinu, bud tam je vidno také mierne podrazdenie/zacervenanie okolo ústia moč.otvoru a pozdlz toho prstenca zaluda alebo je vsetko ukludnené cize v pohode
kedze casto hlavne po sexe mavam suchy a podrazdeny zalud, neviem preco, tak pomazem tým infadolanom, práve tu na tomto fore mi niekto poradil davat tuto mast na suchy a podrazdeny zalud, cez net mi to jeden český lekár odobril, ze je to v pohode, ale aj tak zajdem za koznou to prekonzultovat, ci je to vhodne,... po aplikaci infadolanu sa suchosť a podrazdenie vytratí na niekolo dní, das len jemnu vrstvu ktora vytvorí na povrchu zaluda "film" ktorý tam zotrvá niekolko dní,aj po sexe tam ostane,... podla letáku by sa mala pouzivat mast len 2 tyzdne, ja ju pouzivam uz dlhodobo asi tak 1x za tyzden, viac neni potreba,... je to obycajna masticka na regeneraciu pokozky a zvlacnenie zaparenin a tak
teraz som inak natrafil na jedno forum... chalani pisu ze treba mat stiahnutu predkozku nepretrzite dlhsiu dobu cca 14+ dni a ze to vacsinou prejde. Idem skusit :) _www.livedoctor.cz
urolog mi inak odporucal obriezku. Vraj potom sa zapaly uz neopakuju a ze sa tam neudrzi ziadna haved, ale nemam na to zatial odvahu a neviem ci by to v tomto pripade pomohlo
alf, dakujem za odpoved. Ako casto sa ti to opakuje a ako dlho potom zapal trva? Inak mne urolog odporucal SAFORELLE - gel na intimnu hygienu. Vraj je to ovela lepsie ako mydlo. A ta mast infadolan sa moze pouzivat dlhodobo?
xyz
ja mam roky chronicku balanitídu, tiez raz je to horsie raz lepsie, po sexe/masturbáci vzdy horsie (scervenanie,suchosť a tak), ... dlhsí cas som robil takú chybu ze po uplne kazdom mocení som si umýval zalud vodou, mal som z toho dost vela problemov/zapalov, po case som si to uvedomil, teraz uz len pri sprche si ho umyjem, po moceni sa utrem len toaletakom,
obvodna mi poradila kúpel v caji - repík lekársky, celých 30 min. mam ponorený zalud v repíku a ked ho potom vytiahnem, tak zacervenanie a podrazdenie je uplne prec, lenze repík má aj takú vlastnosť že vysusuje sliznicu co je zle lebo suchota na sliznici velmi nahráva zápalom, tak hned ho namazem mastou infadolan, a aj vseobecne tuto mast pouzivam, kedze mavam casto suchý zalud
kozna mi zas repik zamietla, ze vysusuje sliznicu zaluda, ze na spravne nastavenie ph zaluda je dobrá bórova voda, skus aj to, v kazdej lekarni dostanes
a nikdy nedavaj na zalud mydlo, to je najhorsie co mozes spravit, mydlo zalud len vysusi a to neni dobre
Ahoj. Ako pokracujes s liecbou? Ja mam uz dlhsiu dobu velmi podobne priznaky (zapal zaluda a predkozky) Bol som u koznej, urobila testy skoro na vsetko. Vsetko je negativne. Masticky nezaberaju. Raz sa stav zlepsi inokedy zhorsi. Najviac sa zhorsuje po maeturbacii(sexe), ale niekedy aj sam od seba. Doktor odporucal stahovanie predkozky, kazdy den zhruba na dve hodiny, ale asi po 20 minutach na vzduchu mi penis zacne cerveniet a trochu stipat. Ako keby mi to skor zhorsovalo. Budem velmi rad za kazdu radu co s tym.