Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem sa zbavit zapalu zaluda

Príspevok v téme: Neviem sa zbavit zapalu zaluda
nok

mam zapal zaluda ( naviac zacervenane pri mocovom otvore) uz dlhsi cas asi 9 mesiacou. zviklo sa to celkom zlepsovat ale zhorsil som to vzdy sexom. teraz je moja priatelka odcestovana a myslel som si ze sa to vylieci. no teraz sa mi to prestalo zlepsovat nech skusim cokolvek. je to pravde podobne balanitida. najprv som pouzival framykoin ten mi pomahal ale potom jak keby zapal zmenil pricinu infekcie na plesnovu a zacal mi skodit. tak som pouzival clotrimazole a ten chvilku pomahal. teraz uz nepomaha nic ano framikoin , ani clotrimazolum ani canesten, ani macanie v rumancekovom caji. uz neviem co mam uz robit. chcem sa toho zbavit kym sa mi vrati priatelka co je za 3 tyzdne.

AdamKrt

bibisa Dnes 15:34 - cert ber predkozku. Hovorim o tom, ze pri obriezke bude chybat ochrana zaluda, pokozka a zalud, defakto sliznica, bude vystavena vonkajsim vplyvom.

Pripada mi to asi ako argument, preco si nedat odstranit lica, alebo pery. Ved zuby sa budu lahsie cistit...

Chcem len pochopit vyhody obriezky. Nie som za, ani proti nej, len logicky sa mi to nepozdava zo zdravotneho hladiska, AK MUZ NEMA ZDRAVOTNY PROBLEM.

AdamKrt

bibisa Dnes 15:33 - nebud vztahovacna. Nepisem o tom, ze Tebe a priatelovi to nepomohlo. Narazam na klasicky fakt, ze ked je muz ZDRAVY a nema problem, preco by mala byt obriezka vyhodnou ?

Nepopieram, ze su pripady, zo zdravotneho hladiska, ked urobit obriezku je lepsie.

Ale hovorila si to tom, ze odpovies vsetko o obriezke. Tak sa pytam - preco by mala byt obriezka u zdraveho jedinca lepsia pre toho muza.

Ze Ta priatel infikoval, lebo on mal problem, je uplne ina kapitola...

User_37597

adam preco sa mi zda ze vzdy chces mat pravdu..snazis sa mna a nielen mna presvedcit o nevyhodach obriezky..
a co ze ju ma len pol rok?chces mi povedat ze zrovna jemu sa stane to co hovoris ty?
cital si si niekedy letak od napr antikoncepcie?vies ake je velka pravdepodobnost ze zrovna budem mat zrazeninu?vsade pisu minimalna ale hlavne ze poznam hned 3 zeny co ju dostali.
kazde telo je ine a kazde reaguje inak.

poviem ti tolko ze som mavala zapali snad kazdy mesiac ked ju mal.a este raz podotykam ze je dostatocne cistotny.tak ako normalny clovek ma byt.
je zvlastne ze ten pol rok co je obrezany som nemala nic teda ak neratam zapal s antibiotik.

AdamKrt

bibisa Dnes 14:35 - tak OK. Mna by zaujimalo, ako moze byt obrezany penis dlhodobo v pohode a zdravy - ako sa o neho starat.

Penis je sliznica, ktora je kryta pokozkou. Ked sa umyva a muz nosi napr. slipy, tak sa mu bude zalud vysusovat, plus sa mu na neho nalepia vlakna z pradla.

Napr. ked si clovek casto umyva ruky, alebo robi v prostredi, kde je prach, ruky mu vyschnu, popraskaju a zacne sa na nich robit biely povlak - zize jemna plesen, ako sa to velmi casto deje skor na nohach. Nepomoze ani caste umyvanie, to to este zhorsuje.

Takze, ked si to predstavim, tak ako tak, ak nema chlap problem, ta predkozka ma plnit funkciu ochranneho krytu a pokial sa zachovava normalna hygiena, tak je ta predkozka tam vlastne celkom vhodna.

Chapem, ak mal Tvoj priatel zuzenu predkozku, ze mu chceli pomoct operaciou. Ale zas by som vyhody obrezania neprecenoval. Skor to vidim ako nevyhody.

A vydrz ? Ja som neobrezany a vydrz si regulujem aj niekolko hodin podla toho, ako sa ovladam.

Hovorila si, ze priatel to ma pol roka. Som zvedavy, ci za rok, dva nebudes plakat, ci si od priatela nechytila nejaku infekciu, plesen - ked sa mu stane to iste, co sa casto stava na nohach, ci rukach, ak su v suchom prostredi a narusi sa tak prirodzena mikroflora pokozky.

User_37597

fimoza sa to myslim vola.moc tenka predkozka na konci a svykli sa mu urobit take ranky po sexe.boli casi ked sme nemali sex aj mesiac kvoli tomu.

alf 88

pocul som aj nazory, ze chronicka balanitida sa vylicit ani nedá, ze stale sa s tím bude clovek srat

no na obriesku musi mat chlap velmi tvrdu povahu a odvahu podla mna :) , mne pride normalne nevolno ked si to len na sebe predstavim, netvrdim ze to musi byt nutne blbost