ja ho mám napríklad 16 CM a moja priatelka hovorí že je obrovský (teda , ona mi ho nemerala , ale domnieva sa že to je zhruba 20 CM :-D ) je aj dosť hrubý ale prisahám , viac ako 16 cm to nie je a zdá sa jej velký.. čo je velký pre vás ?
a nechápem ako niekto môže nazvať trebárs 13 cm malý , keď pozriem na pravítko , ešte stále je to ako keď spojíte 2 ženské ruky. zvláštne :/
čo považujú ženy za velký penis ?
Oooo, Gagi, ďakujem za uznanie :D
vidíte ? bolo to také ťažké ? proste úplne pohodová konverzácia...
o_0
0vecka - prsia sa dajú spraviť.. penis nie... whee ma aj tak pravdu :) ale som rád že ste uznali že penis a prsia sa proste nedajú porovnávať zo sexuálneho hladiska :P
No myslím, že aj dvojky :) Neviem, odskúšané to nemám, viem iba z počutia...
2 whee ale tak snad sa mozu so stvoriek stat trojky ale dvojky snad nie, alebo hej?
2 Gagi mna proste pritahuju plnsie zeny s vecsinmi prsiami zase nie tlste ale take co su potiahnute tukom. take stihle su sice pekne ale ma skratka az tak nepritahuju...
0vecka, čudoval by si sa, aké už rôzne podprsenky sú na trhu, že veru aj chlap môže odhaliť pravdu až pri lámaní chleba :D
Vieš, keď je medzi dvoma ľuďmi naozajstná láska, ani malinký penis nemusí byť problém. Existujú sexuálne hračky napríklad, ďalej sú aj iné sex. praktiky, pri ktorých žena môže dosiahnuť orgazmus a podobne. Všetko sa dá riešiť, keď sa chce... Ako sa hovorí - Kto chce, hľadá spôsoby, kto nie, hľadá dôvody. A myslím, že až také malé penisy, ktoré by mohli byť problémom nie sú až také bežné - ale vravím, je to len môj subjektívny pocit, možno to tak nie je.
0vecka - zaleží ti , ale keby má malé , tak sa proste nič nedeje , to nepopreš :) proste ju miluješ takú aká je , ako sa vyjadruje , ako sa správa ....
ono zeny s tym problem nemaju pretoze to kazdy chlap hned vidi v akych cislach sa asi pohybuje...... takze ak ma zaujem tak mu asi tie prsia nevadia... len pri chlapoch je to asi horsie ked to ta vyvolena zisti az pri lamani chleba.....
mne osobne na velkosti prs zalezi...
whee_ee - ano máš pravdu , takýto muži sú však maximálne povrchní , a ja ako žena by som o takého nezakopol :P ale je rozdiel medzi
"vadí mi to ale nie je to problém"
"vadí mi to a je to problém"
to je presne rozdiel medzi penisom a prsiami.