Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PU-ERH caj na chudnutie

zuzana2221

ahojte.ako tak citam vase prispevky,rozmyslam ze ten caj Pu erh kupim aj ja.kedze nemam moc na vyber stravovat sa na zelenine a ovoci tak skusim aspom ten caj.mam otazku?kde sa da kupi?v cajovni?a po akym nazvom si ho mam pytat?a este otazka.aky sport je lepsi na vytvarovanie a spevnenie zadku a stehien.je lepsie korculovanie ci behanie.dakujem.

petulka 1

Dakujem za odpoved. Uz som ho pila. Vcera som si ho zaobstarala. A podla mna je vyborny. Inak ti ludia z tej internetovej cajovne su super, vedia dobre poradit. A tiez vedia co to o tych vsetkych moznych druhoch cajikov.

brunuska

nie nesposobuje tvrdsiu stolicu mozes ho v pohode pit.
petulka 1 - pu-erh ma vela vyhod, ale myslim,ze by nemal byt problem ak si diabeticka.

valery

ja by som ho tiez chcela pit, ale potrebujem najprv vediet ci nesposobuje tvrdsiu stolicu ako cierny a zeleny caj.

petulka 1

Ahojte. Mam na vas otazocku. Citam ako tu pisete o cajikoch a chcela by som sa vas opytat ci niekto nemate skusenost ako posobi pu-ert na diabetikov? Ja mam cukrovku, chcem ho zacat pit, uz som si ho objednala z tej internetovej cajovne OPIUM. Ak niekto mate skusenost napiste info. Velmi pekne dakujem. Petra

denisa

Ahojte, poraďte mi prosím,čo mám robiť ja som zmenila jedálníček, chodím cvičím 2x do týždňa aerobik, pred každým jedlom pijem pu erh čaj za mesiac som schudla 3 kg ale teraz už mesiac a pol mi váha stojí neschudla som ani pol kila.Čo mám ešte robiť potrebujem schudnúť ešte 7 kg.

klifon

Ten caj pijem kazdy den, ale bez zmeny stravovania som ubytok na vahe nezbadala.Zihlavovy caj pijem kazdu jar na precistenie organizmu. Je vsak dolezite menit druhy cajov. Mnohe caje na schudnutie su skor zamerane na odvodnenie, alebo maju mierne laktacny ucinok