Potrebujem schudnut 5 kilogramov do 2 mesiacov.Mam nejaku sancu ze sa mi to podari ked obmedzim stravovanie,raz za cas si zacvicim na rotopede a budem pit caj PU-erh???poradte mi prosim niekto...dakujem
PU-ERH caj na chudnutie
maju ho skoro vsade kde predavaju caje-50gramove vrecusko okolo 35 az 40 sk :))
kolko to stoji???
ahojte.ako tak citam vase prispevky,rozmyslam ze ten caj Pu erh kupim aj ja.kedze nemam moc na vyber stravovat sa na zelenine a ovoci tak skusim aspom ten caj.mam otazku?kde sa da kupi?v cajovni?a po akym nazvom si ho mam pytat?a este otazka.aky sport je lepsi na vytvarovanie a spevnenie zadku a stehien.je lepsie korculovanie ci behanie.dakujem.
Dakujem za odpoved. Uz som ho pila. Vcera som si ho zaobstarala. A podla mna je vyborny. Inak ti ludia z tej internetovej cajovne su super, vedia dobre poradit. A tiez vedia co to o tych vsetkych moznych druhoch cajikov.
nie nesposobuje tvrdsiu stolicu mozes ho v pohode pit.
petulka 1 - pu-erh ma vela vyhod, ale myslim,ze by nemal byt problem ak si diabeticka.
ja by som ho tiez chcela pit, ale potrebujem najprv vediet ci nesposobuje tvrdsiu stolicu ako cierny a zeleny caj.
Ahojte. Mam na vas otazocku. Citam ako tu pisete o cajikoch a chcela by som sa vas opytat ci niekto nemate skusenost ako posobi pu-ert na diabetikov? Ja mam cukrovku, chcem ho zacat pit, uz som si ho objednala z tej internetovej cajovne OPIUM. Ak niekto mate skusenost napiste info. Velmi pekne dakujem. Petra
denisa: prestan sa vazit a zacni sa merat... a pekne pokracuj tak ako si zacala...