Potrebujem schudnut 5 kilogramov do 2 mesiacov.Mam nejaku sancu ze sa mi to podari ked obmedzim stravovanie,raz za cas si zacvicim na rotopede a budem pit caj PU-erh???poradte mi prosim niekto...dakujem
PU-ERH caj na chudnutie
čaj Pu-erh som začal užívať a hneď som aj prestal po prvých dvoch šálok. Nie preto, že by nebol chutný, ale preto, že mi bolo po ňom na vracanie a dostal som bolesti v pobruší a akúsi hnačku!
Zrejme nie každý ho znáša. Pri čaju La- pacho sa mi to nestalo. To sú moje skúsenosti. žiaľ nie dobré.
mate niekto skusenosti z relax & tone alebo z Ab tronik x2 please ak ano poradte my
Ahojte.
Čaj PU-ERH by sa mal piť 3-krát za deň a pred tučným jedlom, aby sa dosiahol požadovaný účinok. Ak ho pijete tak, že sa zdravo stravujete určite že nepomože, čiže úbytok na Vašej váhe nenastane. Je to odskúšané ľudmi, ktorí pili tento čaj a mali nadváhu a vobec nezmenili svoje stravovacie návyky a pritom schudli za 4 týždne 11 kg tuku. Takže dúfam, že som Vám pomohla :)
ja pu-erh pijem uz 3 roky. ale nie na chudnutie ale preto ze mi chuti. a pijem ho kvalitny, kilo stoji aj 30 eur, no nechudnem. pretoze to nie je caj na chudnutie. v oblasti odkial pochadza ho vobec nepiju na chudnutie, dokonca sa mi smiali ked som povedala ze u nas sa predava ako caj na chudnutie. je sice prospesny pre zdravie,pomaha precistovat organizmus, zaroven v prehnanych davkach moze nepriaznivo posobit na svalstvo.
takze tak. dalsi marketingovy tah a kolki ste naleteli...
Samozrejme, ze za tyzden pitia caju neuvidis ziadne vysledky.
Pitie tohto caju je sice fajn, ale schudnes v prvom a jedinom rade vdaka uprave stravy - nizkokaloricky a pravidelny prijem + viac pohybu.
Už týžden pijem čaj pu erh. a žiadne vysledky. snažim sa menej jesť a prave naopak váha je o pol kila vyšia. a nejedavam po večeroch. v bstrede tyždna sa mi kyvala vaha plus minus jedno kilo. chcela by som schudnúť aspon 5kg. akym sposobom? poradte
skúste chloreluu: -odkaz odstránený-
PROSIM _________________________________
KDE_______________________________________SI______ ____________________________MOZEM_________________ ___________-ZOHNAT ______________________________________________TEN_ _________________________________cAJ _________________________________________A .............KOLKO ........................STOJI ???????????,,,____________________________________ _____-----???????????????????????????,,, PLS .................ODPOVEDE......................... . NAAA.............................. LINDULKA9139@AZET.SK
Majkami podla toho co tu pises sa mi nezda, ze to vies