Dobrý deň, chcela by som aby ste mi poradili co mi vlastne je lebo sama to neviem v poslednom case som zacala chudnut vedome. Viem ze som tucna mam 165/ 59kg .. par krat som zvracala ale teraz to az tak caste nieje iba ked zjem nico naozaj velke tak vtedy mam strasne vycitky a chce sa mi to vyvracat (ale nie vzdy to urobim) .. ludia okolo mna zacali hovorit ze som sa zmenila a dost sa stranim spolicnosti a casto som smutna bojim sa ze priberiem nechcem nic jest a aj ked chcem a urobim to mam neskutocne vycitky ze az z toho niekedy placem... co mi je? a co mam robit dalej prosim poradte mi.. dakujem
Mam nejaku chorobu?
urcite nie si tucna, len nie si kost a koza, co je vyborne :) ale pozor, bud mas ppp naozaj, alebo nie si daleko od toho tak s tym nieco urob ! :(
a este nieco, jablcny ocot nepomaha.
mas PPP... je tu toho milion. zapoj sa do dakej temy.. netreba vytvarat dalsie. isto si uz citala vselico.. pridaj sa radsej do nejakej ku nam
dokonca som zacala pit aj jablcny ocot len aby som schudla :(
a v poslednom case ma nic ine nezaujima vobec nic okrem jedlo,moja vaha..:(
uz 2 tyzdne to trva..
ja na podobnom jedálničku fičím už vyše roka a neprejedála som sa.. i keď zo začiatku to bolo ťažké, ale teraz mám problém do seba niečo dostať aj keby som chcela.. moja denná strava pozostáva: 2-3kávy, zelený čaj, minerálka, nejaké ovocie alebo zelenina.. ale neradím ti v tom pokračovať.. budeš sa cítiť slabá jak mucha.. boli dni, kedy mi robilo problém zdvihnúť aj pohár.. nie je to sranda..
stravujes sa nespravne, takto si akurat spomalis metabolizmus. ak mas nadvahu, musis sa zacat viac hybat a menej jest, ale nesmies prestat jest. musis si vyberat co jest - prejdi si net a najdi si jedla ktore su zdrave, pozri si stranku -odkaz odstránený-
ktoru si vela ludi pochvaluje a uprav si jedalnicek na pat mensich chodov denne, obsahujucich kvalitne živiny
a poviem ti že dlho na takom jedálničku nevydržíš..začnes sa prejedať no proste kolotoč sekni s tým pokial sa to dá, koľko to trvá?to tvoje "stravovanie"
psycholog a čo najskor..lebo ak padneš do priepasti PPP (ak ju už nemáš) cesta späť je tazka a klukatá..