Mam nejaku chorobu?

Príspevok v téme: Mam nejaku chorobu?
Lolitka5

Dobrý deň, chcela by som aby ste mi poradili co mi vlastne je lebo sama to neviem v poslednom case som zacala chudnut vedome. Viem ze som tucna mam 165/ 59kg .. par krat som zvracala ale teraz to az tak caste nieje iba ked zjem nico naozaj velke tak vtedy mam strasne vycitky a chce sa mi to vyvracat (ale nie vzdy to urobim) .. ludia okolo mna zacali hovorit ze som sa zmenila a dost sa stranim spolicnosti a casto som smutna bojim sa ze priberiem nechcem nic jest a aj ked chcem a urobim to mam neskutocne vycitky ze az z toho niekedy placem... co mi je? a co mam robit dalej prosim poradte mi.. dakujem

Purpleness

urcite nie si tucna, len nie si kost a koza, co je vyborne :) ale pozor, bud mas ppp naozaj, alebo nie si daleko od toho tak s tym nieco urob ! :(

smajliQa

mas PPP... je tu toho milion. zapoj sa do dakej temy.. netreba vytvarat dalsie. isto si uz citala vselico.. pridaj sa radsej do nejakej ku nam

frederika_99

ja na podobnom jedálničku fičím už vyše roka a neprejedála som sa.. i keď zo začiatku to bolo ťažké, ale teraz mám problém do seba niečo dostať aj keby som chcela.. moja denná strava pozostáva: 2-3kávy, zelený čaj, minerálka, nejaké ovocie alebo zelenina.. ale neradím ti v tom pokračovať.. budeš sa cítiť slabá jak mucha.. boli dni, kedy mi robilo problém zdvihnúť aj pohár.. nie je to sranda..

jajka001_

stravujes sa nespravne, takto si akurat spomalis metabolizmus. ak mas nadvahu, musis sa zacat viac hybat a menej jest, ale nesmies prestat jest. musis si vyberat co jest - prejdi si net a najdi si jedla ktore su zdrave, pozri si stranku -odkaz odstránený-
ktoru si vela ludi pochvaluje a uprav si jedalnicek na pat mensich chodov denne, obsahujucich kvalitne živiny

alexandraaa

a poviem ti že dlho na takom jedálničku nevydržíš..začnes sa prejedať no proste kolotoč sekni s tým pokial sa to dá, koľko to trvá?to tvoje "stravovanie"

alexandraaa

psycholog a čo najskor..lebo ak padneš do priepasti PPP (ak ju už nemáš) cesta späť je tazka a klukatá..