Pribehy, ako sme sa stali psychiatrickymi pacientami

Barborka27

No, stalo sa to pred 7 rokmi, dostala som triasku, nemohla som zaspat celu noc, mala som v sebe neuveritelne silny pocit, ze idem zomriet, ze nezvladnem zit, atd.. Potom som s prestavkami asi 5 rokov brala Citalec ale to mi predpisovala prakticka lekarka. Navrhla mi aj psychiatricku ale o tom som nechcela ani pocut. Citalec mi pomahal ale po nejakom case sa mi ta nespavost vratila, ale chcela som bojovat bez liekov, tak som to vydrzala asi 3 mesiace ale skoncila som priamo u psychiatricky s placom ze nevladezm zit, nedokazem spat, nebavi ma zit, nezvladam nic.. Tak beriem nejake lieky a je mi "lepsie" teda mozem spat (so pre bezneho cloveka nie je ziadna velka vec, ale pre mna ano) ale inak sa nic nezmenilo..

Kat Slvenska

Jednoducho:
Stal sa Vám v práci úraz hlavy. Po týždni po úraze vás dajú na psychiatriu , po čase do ps.liečebne. dajú vám zakázané el. šoky 70x, aby vám zničili mozok v zaujme akože vedy.
Pokiaľ ste v lečebni pod liekmi zbavia vás za pomoci lekárov svojprávnosti, prepíšu majetok, ste úplne holý, bez prostriedkov.
Nedajú vám občiansky a berú za vás inv. dôchodok, vám davajú 30€ na mesiac. Musíte si ako novinár a mudr. privirábať písaním do novín, zúčastňovať sa medzinárodných bežeckých pretekov, len na základe starého novinárskeho preukazu, nepýtajú si občianku. Ak sa nedostavite na inekciu po ktorej vám je zle, pošľu po vás políciu s eskortou. Píšete prezidentovi, a ďalším 10 ištitúciam a všetci sa vyhovárajú jeden na druhého !
TOTO je skutočnosť v našej spoločnosti a nenájde sa žiaden advokát aby to dal do poriadku ! Celá spoločnosť n hov....
Nech sa páči takto sa zaručene stanete ps. pacientom. U nás nie sú lekári ale katovia ! Mali by pomáhať pacientovi a nie ho ničiť.