Je tu mnozstvo tem, kde su roztrusene vase pribehy. Keby sa niekomu chcelo, mna velmi zaujima clovek ako taky a jeho zivot, trapenia. Tak ak niekto chce pisat o svojom zivote a ako ho zvlada, budem asi nielen ja rada citat. Niekedy je fayn pocit, ze clovek nie je v tomto sam.
Pribehy, ako sme sa stali psychiatrickymi pacientami
Stresujúca práca v zahraničí + rozchod, bez rodiny, bez zázemia, bez moznosti vratit sa domov, pretoze ziaden nemam. Flakam sa po svete a prezivam. Uzkost, panicke ataky, depresia. 2 roky bez prace, zatvorena sama, socialna fobia. Mala som 22 ked to zacalo a neviem ako budem fungovat dalsich x rokov. U psychiatra som nebola, liecim sa sama bylinkami atd. :( Ja viem kde je moj problem. Nezvladam stres a pritom ho mam z toho, ze som na svete uplne sama odkazana na seba. ZACAROVANY KRUH . Co by som dala za rodicov, ktori by tu boli aspon do mojej 50. Niektori ludia si nevazia co maju!
KatSlovenska: Zial, mas pravdu. Riesenie je utek do zahranicia, tu budes stvana zver.
Vela stresu a preplo mi.
Alebo len tak v krátkosti, ruplo mi v bedne :D
s
zewa nie nie, omyl, nemám najmenšiu chuť to sem písať, aby som ešte nad tým začala rozmýšlať a šlahlo ma pritom, tak to sa mi vôbec nechce
zewa: tak ako si poradila shy sem napisat, skuj sa aj ty vyspovedat. anonymne. zmen nick a nikto nebude vediet kto to pisal...
drzim vam vsetkym palce aby ste sa s vasimi problemami popasovali, lebo niekefy tie psych. poruchy su horsie ako fyzicke
shy, myslím, že keď si to napísala, vyjadrila si túžbu to sem napísať. Tak to skús. Možno sa uľaví.
Mexy, videla som tam okrem tvojho príbehu aj veľmi dobré rady. Vyskúšala si niektoré z nich zrealizovať?
A môj príbeh? Ešte to tu nikto nevie a nemám odvahu o tom písať..
www.zdravie.sk môj príbeh je tu. A pomoc nie je možná.
Tak to je strašne zložitý príbeh, to sa nedá ani opísať...