Solne dekor.predmety

Alternativa

Vysvetlenie ucinku anionov /zapornych ionov/na bunky od Ekovana je super a urcite mnohym pomohlo pochopit pozitivne posobenie tychto ionov. Ale nevysvetluje podla mna nespravny pojem "zaporna ionizacia vzduchu", ktoru som pripomienkovala/t.j. nie posobenie anionov, ako pochopil Ekovan/. Ionizacia nemoze byt kladna alebo zaporna, dovod som uz vysvetlila.

ekovan

for "alternativa":len anión (elektrón so záporným nábojom)má schopnosť odovzdať po prieniknutí do bunky čistú elektrickú energiu vo forme fotónu(cca 6 eV elektrónvoltov). Táto energia je pre procesy v bunke prospešná, preto je aj ionizácia vzduchu zdraviu prospešná.

monika1

Z dôvodu bezpečnosti doporučujem žiadať k el. solnej lampe i papiere od výrobcu. Nie od kameňa, ale od elektriky. Elektrika je elektrika a každý domáci kutil nech si robí lampy pre seba, ale nech ich nepredáva. Alebo nech na to upozorní i zákazníka.
Mám s tým svoju skúsenosť.

beryl

Skús sa informovat v predajni HUNZA v NITRE na Farskej 37 - vedia toho veľa a majú prekrásne lampy za veľmi dobré ceny.

permoník

predáveme snehobiele 3kg za 380sk,5kg za 580kg to sú Poľskej proviniencie z Himalají napr.3kg za 800sk,31kg za 3000sk kahančeky cca do1kg za 130sk,soľné mydlá na peeling za 97sk,asi tak.

tefalka

ahojte baby,mozem sa opytat kolko stali tie vase elektr.solne lampy?Ja som si kupila tu oranzovo-zltu vahou 1,5kg a stala 500sk.Neviem je to dobra cena?No a kde vsade sa daju kupit solne lampy-pekne

mariannna

ja mam bielu solnu lampu.Zapnutu ju mam hlavne k veceru a uz po niekolkych hodinach citit taky iny vzduch.Som alergicka a pri tomto svetle sa mi lepsie dycha