Prosim, viete mi poradit neake lieky bez predpisu ktore by dobre zaberali na uzkostne stavy? Ked ma clovek pred niecim strach alebo zle zvlada urcite situacie. Chcem ist k psychologovi, ale aspon dovtedy potrebujem poradit nieco co by mohlo pomoct. A ja sa v liekoch a este takychto vobec nevyznam. Dakujem
Volnopredajne lieky na uzkost?
údajne schizandra ale to bude mať asi pozvolný účinok
Môžeš skúsiť PC sedativ alebo Guajacaran. Ale zaberú len na lahšie úzkosti. Ja som ich užívala na sociálnu fobiu a nepomohli mi. Psycholog lieky nepredpisuje na to treba skúsiť psychiatra. Volnopredajné lieky sú väčšinou málo účinné.
ahoj uzkostliva
z vlastnej skusenosti ti odporučam navštevu psychiatra (dufam že medzičasom si už bola ) mala som podobne problemy a teraz som už viac ako rok štasny človek . škoda že ma k nemu nedotiahol niekto škôr. brala som gvajakuran v kombinacii zo Serliftom . Po rozhovore z psychiatrom som bola velmi milo prekvapena čo všetko sa da vyliečit dokonca aj to čo dost často pokladame za \"normalne\" . Osobne si myslim že by sa k psychiatrovy malo chodit rovnako ako k zubarovy na preventinu kontrolu . :)
Guajacuran 5 tabliet a nic
persen 3 tablety a nic
dam jedno pivo a maam to
homeopaticke : Persen , Sedatif Pc, GS anxiolan
Liek nie, ale je hromada ucinnych potravinovych doplnkov, volnopredajnych.
Na úzkosť neexistuje voľnopredajný liek, jedine na predpis
kvalitný žeňšen,väčšinou pomôže
ja som ale nemyslela liecit volnopredajnymi liekmi!
myslela som ze cloveka moze vyliecit aj psycholog, psychoterapiou alebo ako, nemusi hned kazdy utekat na psychiatriu...