Prosim, viete mi poradit neake lieky bez predpisu ktore by dobre zaberali na uzkostne stavy? Ked ma clovek pred niecim strach alebo zle zvlada urcite situacie. Chcem ist k psychologovi, ale aspon dovtedy potrebujem poradit nieco co by mohlo pomoct. A ja sa v liekoch a este takychto vobec nevyznam. Dakujem
Volnopredajne lieky na uzkost?
uzkostliva.....
To ti kto povedal,ze sa to da aj inak liecit??? Tak si nakup bylinky v tobolkovej forme s vyrobnou cenou 2 eura a ty si ich kup za 200 eur.
A ver,ze to nezaberie.
Maros, to patrilo komu?:)
emilkoo, mne sa tiez tak zda ze pomoze to troska, ale inak nic extra..ale tak aspon nieco nez nic
bol uz niekto z vas u psychologa? ako to tam prebieha? jaa mavam take stavy ze medzi ludmi sa citim zle a mam taky pocit tocenia hlavy, ze tam odpadnem alebo co...alebo je to uz na psychiatra?? nechcem sa hned napchavat neakymi liekmi ked vraj kopec uzkosti a fobii sa da liecit aj bez nich...
Slap k psychiatrovi a nezahravaj sa so zivotom......aby si neskoncil pod vlakom.
vsetko stoho som vyskusal a nic extra nezaberaa...pomaha trosku ale cojaviem
Guajacuran a Mg
jj Magne B6 precoo?
Ja by som sla skor na psychiatriu. Psycholog ti lieky neda. Skus ANXIOLAN, mne zaberal par tyzdnov.
no Persen urcite nie, brala som ho a nepocitila som nijaku ulavu...preto by som chcela vyskusat nieco ine. Brala som aj Magne, to je vlastne ten horcik plus B6 a myslim ze som bola o nieco kludnejsia, ale chcela by som este nieco, bo toto su len vitaminy..dufam vsak ze sa to nebude neak bit:)
skus homeopatikum SEDATIF PC alebo tento cajik - dostat v predajniach zdravej vyzivy, treba ho vsak uzivat pravidelne podla navodu, aspon mesiac www.everest-ayurveda.cz