ako je tam? da sa tam dobre zarobit? pocula som ze minimalna mzd aje tam 5,8libier za hodinu. zda sa mi to dost. cize da sa aj tou minimalnou mzodu pekne vyzit , nie ako tu na svk? aki su tam ludia?
zivot v anglicku
on byva u sesternice, ta tam ma dom.. a ja budem zatial tam, kym si nieco nenajdem... no to neviem kolko u sukromnika, ja som platila hrozne moc, ale to bolo zbytocne rpedrazene, lebo to bolo zo dna na den, to som ti uz pisala...
moji znami platili 400 lybier za cely velky dom, a bolo ich tam vela,,,, ale to bolo uz davno.. neviem ako to tam teraz je s cenami. ale tiez som zvedava.
hej hej to poznam :D kde budete byvat s kamaratom? v nejakom podnajme alebo to je jeho byt/dom? chcela by som vediet kolko tam stoji nejaky podnajom u normalneho sukromnika. lebo my zatail planujeme byvat cez agenturu
hej hej, tam je take porekadlo... alebo teda pravidlo ci jak to mam povedat....
ze :
,, zober si dazdnik, a urcite nebude prsat,, :D
ja zasa zboznujem jesen a take to uprsane pocasie, takze nato sa do UK strasne tesim :)
ale ved aj tam si spravis krasne vianoce :) a mozno sa ti podari spravit si dovolenku na vianoce :)
ja zimu milujem.... :) len si neviem predstavit vianoce bez maminho majonezoveho salatu, a vsetkych tych dobrot.. ach jo..
jasne chapem. tam si uzijes jesen aj zimu :))
ja praveze neskor uz nemozem... vies, keby zalezalo na mne tak v pohode, radsej by som isla neskro, lebo som si chcela uzit leto tu doma.. tam stoji za nic, ale tak.. ked uz mi to kamarat takto vybavil, tak si nemozem vyberat a stazovat sa.. som rada aspon za nieco..
pod ty so mnou neskor :D
ja mam taky pocit ze vsetci na tomto fore su z KE :D
inak pod so mnou :D pokecame :D
no ved hej, ale to ze pojdem sama, aj cesta z KE do BA trva dost :/ no ale co uz :D