Probioticke tampony - mate skusenosti?

jajkafr

Ahojte aj ja som začala používať ellen tampóny na doporučenie mojej gynekologičky nakoľko sa už dosť dlhý čas trápim s vaginálnymi infekciami... a môžem len odporúčať... ich cena je dosť vysoká, ale v letáčiku píše, že ich stačí používať len 3x denne takže ak sa prestriedajú s inými tampónmi prípadne vložkami vydržia na dlhšie a dôležité je to, že pomôžu...

effka

po vyplachu Rosalginom som si ich musela kupit, pomohli celkom, ten vyplachovy roztok je najvacsie svinstvo, co som kedy pouzila, chcela som len preventivne po styku, lebo casto mavam e coli, tak som zvykla pouzivat na vyplach sodu bikarbonu s vodou, ked som sa docitala o Rosalgine, tak ze vyskusam, ake strasne vytoky som z neho dostala, teda niekedy mam pocit, ze farmaceuticky priemysel chrli vyrobky, ktorych vedlajsie ucinky musis hasit dalsimi...

llllll

zabudla som este, presne tak, treba ich kupovat v bipe, kto ma moznost, tu na sk su ceny riadne premrstene a to ich tam mavaju aj v zlave pre bipa clenov klubu, ale za s je pravda aj to, ze ich mozno kombinovat s inymi alebo s vlozkami. ja ich tiez nmepouzivam nepretrzite ale raz az dva krat za den, inak tampaz, ob alebo natracare

llll

urcite neriesia infekcia, ale na podporu su super. citit to po menzese. ak su vaznejsie problwemy, treba riesit vsetko okolo, kto pozna ten pozna.....ale ellen su super doplnok v starostlivosti a jednoznacne pomahaju. skoda len ze nie su s aplikatorom, to by riesilo aj cestu, verejne toalety atd, a skoda ze nemaju prepracovanejsi povrch. ja ich musim zavadzad s lubrikacnym gelom a dva krat na konci menzesu sa mi stalo, ze tampon nebol uplne nasiaknuty ani po hodinach a ked som ho vytahovala bolo to dost neprijemne a dokonca sa uplne rozmotal :(((( ale inak som strasne rada ze ich dostat tu, lebo som ich objavila pred x rokmi na webe ale nebolo mozne ich objednat. inac ich zlozenie laktobacilovych kmenov je velmi slusne a to mam o tom svoje vedomosti. lebo slavny lactobacilus acidophilus zdaleka nie je v psve taky casty ako sa prezentuje. takze za mna ellen urcite ano. mam nemale problemy 15 rokov....a zavadzat ich s multigyn actigelom. naozaj je to podpora pocas kritickych dni menzesu

Laurina22

Ellen su perfektne,potvrdzujem.V poslednych mesiacoch som nemohla mat uz ani tampon,tak velmi mi vadil.Potom som skusila Ellen a nedam na ne dopustit.

ninuška

Ja som si Ellen kúpila na radu kamarátky a môže len a len chválu písať, moje problémy ktoré som mala vymizli. Používala som Ellen pri menštruácii aj mimo ale iba ak som išla na kúpalisko.
Teraz viem napísať, že už si iné tampóny ani nekúpim ale zvažujem, že si ešte prikúpim probiortiká per os a tu je naozaj široká ponuka, vie niekto poradiť tie najlepšie.....???
N.

lucia1

ahojte,
ja vam mozem ellen iba odporucit. poznam ich este zo zahranicia. mavala som caste problemy s mykozami a vzdy sa mi vracali po menstruacii. doktor mi vysvetlil, ze je to z dovodu, ze pocas menstruacie je vaginalna flora oslabena, lebo sa nam zvysuje ph a potom tie zle bakterie sa premnozia a sposobia infekciu. odkedy pouzivam ellen tak nemam vobec problem. na zaciatku som si aj ja povedala ze je to drahe ale keby si si mala kupit nejake vaginalne capiky probioticke a este klasicke tampony tak ta to stoji viac. a staci ich pouzivat 3 dni 3 tampony, takze mas balenie na dlhsie. probiotika oralne su super na imunitu a iba ti pomozu ale iba cast bakterii sa ti dostane az do vaginy nakolko musi prejst celym zaludkom a crevami. preto ked mas problem, tak si musis dat tie lactobacily priamo tam kde ti chybaju.