Probioticke tampony - mate skusenosti?

stastnablcha

ja na ne nedam dopustit. odkedy ich mam tak mam omnoho menej problemov. kupujem ich cez net v dr.max vzdy k mlieku :) aby som mala po ruke. ale vazne, aj ked su dost drahe, mne pomohli..

simoniza

Baby TIE TAMPONY SU SKVELE ASI NAJLEPSIA VEC CO SOM UROBILA ZE SOM ICH ZACALA POUZIVAT KEDZE MA TRAPILA MIKOZA DLHO DLHO A NIC NEZABERALO...TIE TAMPONY VAS NEVYLIECIA ZA MESIAC ...ASI PRETO ICH VACSINA Z VAS VYHODILA DO KOSA ...MINIMALNE 3 MESIAC POUZIVAT .je to tam aj pisane..!!! A MOJ PROBLEM JE FUC UZ ICH POUZIVAM ZO 8 MESIACOV A MYKOZA JE FUC uz ani neviem co to je mat taly problem...UZ PO DAKYCH 2 MESIACOCH ..NO VRAVIM MINIMALNE 3 MESIACE Pouzivat uvidite sami ..takze vase reakcie ked ich oo mesiaci vyhodite do kosa je hlupost ..prv si precitajte nieco o nich ako ich zacnete pouzivat ..no odporucam kazdej co ju trapia take problemy

Luchannne

pokial taketo veci ako probioticke tampony...a.tak nepomozu do mesiaca tak uz nepomozu..su to zbytocne vyhodene peniaze...

sylvia6792

už vyše mesiaca a nič. Už cez víkend putovali do koša. Vôbec nič sa počas toho ak som ich používala nezmenilo. Problémy zostali a mám pocit, že sa aj zhoršili.. na nervy som z toho

Vero_nja

ja som ich pouzivala nejaky cas v nadeji ze mi nieco nove prinesu, ale som sa paradne mylila, vobec mi nepomohli. Pre mna to boli zbytocne vyhodene peniaze

sylvia6792

Baby to vážne vám niektorej tieto tampóny pomohli? ja som ich začala používať ale zatiaľ nemôžem povedať, že by mi nejako pomohli. Neviem či niečo robím zle alebo čo...

alenka19861

Ahojte,neviete mi poradit ci mozem ist do bazenov, ak si dam probioticky tampon, ale som mesiac a pol po operacii krcka maternice (nemam ziadne problemy)a uz mam za sebou aj prvu ockovaciu latku proti rakovine krcka. Ďakujem...