iba zo zvedovosti sa pytam, neni to podrypavanie a ani nehcem aby sa tu hadalo
niektorych z vas tu vidno castjesie
ja som si olubila jajku001:)a adamakrta
Koho z tohto fora mate najradsej?
lost tak to by bola skoda,..pes ti da tolko lasky kolko ti neda ziaden clovek,za cely zivot.vies ako sa hovori,ak chces uprimnu lasku kup si psa.;-D
co skoda? hmm nepaci sa mi vobec tvoj postoj, a preto ma silene series. Clovek sa ma menit, zdokonalovat, rast cely zivot a nie, som raz taky, co uz... ale ved to je tvoja vec.
lostik, ty si take zlaticko:) ako to tvoje šteniatko
uhlie: suverenita, ci uz skutocna, alebo nie patri dnes spolu s upravenym vzhladom k "nevyhnutnej" (i pracovnej) vybave,ale ano mas pravdu su male a velke problemy no vacsia cast ludi nezije kvoli dobremu pocitu inych ludi,ale kvoli tomu vlastnemu ...smutne, ale je to tak
...a ci niekto zahlcuje toto forum temamy, ktore su podla teba drobne problemy ???
tak napr. nestretavas tu babu co sa upravuje vo vytahu , a co uhorky ???
nemam proti tvojim temam nic ,dokonca ma pobavia a obcas napravia naladu,len som to dala na porovnanie
Laurik nemas za co :)
no vidíš a práve s tým by si nemal byť spokojný, človek by mal neustále rásť, spoznávať, zažívať, niekam sa posúvať, pretože inak nemôžeš byť žiadnym prínosom pre iných. A takisto nie si vhodný adept na spoľahlivého partnera- nič nebrať vážne, byť neustále dieť, spokojný s málom. Ja som nenapísala, že si blbý, možno som sa vyjadrila nesprávne, mám proste rada mužov viac rozhľadených, vzdelaných.
lost jak ze nechodis von?a so psom kto chodi?ci ho vencis virtualne;-D???