iba zo zvedovosti sa pytam, neni to podrypavanie a ani nehcem aby sa tu hadalo
niektorych z vas tu vidno castjesie
ja som si olubila jajku001:)a adamakrta
Koho z tohto fora mate najradsej?
Slobodna, tak jasneee :) chapem ako to myslis :)) neviem kde, ci tu alebo kde som to pisal (asi v teme preco ste si zvolili nick aky mate) ze ja som sa zasekol v 17tich mozno tak :D
odvtedy nechodim "von z domu" a len sedim za PC :P
asi ma to trosku zaseklo v case :))))
no ale svet potrebuje aj "blbeho" inac by ten "sikovny" nemal koho 'dat pod seba' :)))
ale ja som s tym spokojny*, aspon dnes :)))
lost, neskúšala, nie si moja krvná skupina :) bez urážky ale uprednostňujem inteligentnejších a hĺbavejších mužov :) nie takých, ktorí veci zo široka obkecávajú a trvá im príšerne dlho kým sa dostanú k podstate ak vôbec. Radšej vecnejšie ale trefnejšie vyjadrenia. Ovšem to robia tí, ktorí pochopia otázku a vedia odpovedať :)Takže pre mňa nie si taký zaujímavý ako pre mnohé devy tu, na mňa by si musel ešte trošku dorásť, ale tak samozrejme to je môj súkromný pohľad na teba, neber to ako urážku.
Najradsej citam:
lost - strasne sa mi paci, ako dokaze vsetko analyzovat na pol strany, ja sa vzdy usmejem a 'paaaani, to uz hej' :D
ta3, jajka001_, smajliQa.. neviem, strasne dobre sa mi citaju, lubim, ked sa zapajaju do diskusii.
Su ludia, kt. nemam tu rada, vacsinou ti, kt. vymyslaju take blbe temy, co ma akurat nastvu, ale ok, sloboda slova. A este nemam rada par nickov, kt. sa sem chodia chvalit/rozculovat/urazat/prekrucat temu.
Slobodna
Skusala si sa ku mne dostat? :D
Vies ake narocne je dostat moj mail? :D
Laurina by ti o tom vedela rozpravat :P
tak chapem ze je to blbe, ked v nejakej vaznej teme niekto zacne kedcat blbosti, avsak ja nechodim do vaznych tem :) vacsinou len do preco este nespite atd :D
tak "logicky" ani "moji fanusikovia" nemozu byt az taky offtopic :)))
inac, ja som netusil, ze si na mna niekto spomenie :) to je akoze celkom zvlastny pocit :P dojali ste ma :o) casto som sa obaval, ze dostanem ban, ktovie kolko krat som bol uz len "jeden klik" od banu :D (ovlasok), ze admini uz mali prst a mys na "BAN!" :D a to hlavne preto, lebo ked som si zakladal tento nick, nemal som ziadne plany ziskat cokolvek, proste len zaplnit cas a dat nieco svetu :D a ako sa realita vyvija, samozrejme to ide co najnecakanejsie :D velmi zvlastne..
a prečo by sme ti mali losta nechať? :)
osobne nepriraďujem príspevky a sympatie k jednotlivým osobám na tomto fóre, som objektívna, niekedy niekto napíše super názor s ktorým nemám problém súhlasiť a niekedy zas ten istý človek napíše z môjho pohľadu úplnú blbosť, s ktorou nesúhlasím. Takže mi príde detinské sympatizovať s prispievateľmi, sympatizujem s kvalitnými názormi a dobrými radami na tomto fóre. Ale už dávno som si všimla, že určitá skupinka ľudí si tu robí zoznamku a trápne sa trhajú o priazeň napr. losta :) čo si nepíšete súkromne? mnohých prispievateľov to totiž obťažuje, najmä keď sa v každej téme začnete súkromne vykecávať úplne mimo témy.
lost - myslím, že je to jednoznačné - mňa :D
ShaulaThalit, jajka, ovecka.
Nemam rada nazory AdamaKrta, je velmi vsetecny.