Ahojte možno netypická téma, ale ja už fakt nevládzem z týchto "podnikateľov", ktorí vyciciavajú človeka, ktorý sa cíti ako posledná handra, využívajú ľudí za minimum všetko aby človek robil, ja už nevládzem, som psychicky na dne... Každý sa bojí, že príde o prácu tak radšej bude držať krok, nemôže si dovoliť otvoriť hubu, je to ako otrokárstvo.. Napadá ma začať podnikať, ale viem, že to nieje tiež ľahké, a neviem ani začať, máte s tým niekto skúsenosti? Ako presne postupovať? Ďakujem za každú radu.
Podnikanie?
george303
mozno nesuhlasim s tym ze "nie v 2011"
ak by si mal historiu internetu, nasiel by si TONU prispevkov ze "v roku 2006 sa uz neda zacat podnikat, ti sa maju, co zacali v 2001"
a v 2001 by si precital "v 2001 sa to uz neda, ti co zacali v 1996 sa maju"
a takto donekonecna :)
i ked, je to mozno narocnejsie, ale nie exponencionalne.. sice je to narocnejsie, no bude to este narocnejsie, preto treba zacat hned lebo cakat.. no neviem, cakat stoji cas, cas su peniaze a ak by som ich mal, nemusel by som podnikat v prvom rade :)
no jedine tie drogy..:D čo už zostáva..
"aj ja chcem" - no presne, vieš, ako ma to vie vytočiť, človek sa ide zodrať, a dočká sa iba "pičungu", príde zjebe to všetkých akí sú neschopní, a ide domov s kľudným svedomím..a ty môžeš rozmýšľať o práci 25hod. denne, aj tak nikdy nebudú spokojní, nikdy nevyhovieš..
diky lost, no to ano, velmi ma zaujimaju zaciatky bohatych ludi, aj som cital ako zacinali nejaki slavni milionari. tak napriklad neviem presne ktory to bol, uz ako maly chlapec chodil peso niekolko km do mesta nakupil zapalky a v dedine ktorej byval ich predaval za lacnejsie a este aj tak natom dokazal zarobit. (rozmyslal som ako. mozno s kazdej zapalkovej krabicky vybral 10 zapaliek ktore neskor predal osobne alebo ? ) :D ale ked sa zamyslim tak vtedy bola doba ina...
....... cital som aj knihy (ako sa stat milionarom) vsade pisu ze vsetko je otazkou myslenia ak nezmenime myslenie nezbohatneme, ale ako zmenit nieco co ste budovali napr ako ja 20 rokov ? snazit sa treba a treba mat svoje sny ... mozno sa nam raz budu snivat cisla ktore padnu v LOTE :D (nahody neexistuju) :)
Tak pokial nemas napad vcom tak radsej ani nezacinaj podnikatel musi byt kreativny inak neprezije...
Ja mam kopu napadov scim by som mohol podnikat ale chyba kapital ked uz do niecoho ist tak to treba robyt poriadne a nato 3000e ani zdaleka nestaci dnes na malinky obchodik treba minimalne 20 000e a treba sa v danej oblasti vyznat...
Je pravda ze vela ludi zacinalo od nuly ale nie v roku 2011 dnes je na trhu taka konkurencia ze maju problem prezit zabehnute firmy a obchody a nie to este novacik zo slabym kapitalom....
katuska a vies aspon ze v com by si chcela v akej sfere?
Sy stem teraz si ma pobavil vcera som sa prave dozvedela o jednom susedovi kt.ma asi tak okolo 57 rokov a s jeho detmi som sa hravala ako mala a iba teraz som sa dozvedela ze jeho byt navstivili kuklaci ze cely zivot co ho vlastne poznam tak predaval drogy fakt neviem ako skade komu az sa mi to nechce verit obycajny clovek ma zenu 3 deti pracuje v Bani ako banik no proste neuveritelne xi xi xi
system
k druhej casti, klobuk dolu :) konecnie niekto, kto aj bojuje a nedrzi hubu a trpi na vlastny ukor...
avsak, k 1.odst. myslim ze aj 3000eur je na iste plany OK :) na rozbeh, sice ten rozbeh bude sakra pomaly, asi, avsak ak ma niekto plan, ze za 3000e si rozbehne zivot, tak smelo do toho :)
vezmi si, ze kolko gigantov zacalo z mala :) tam ide skor o super mega hyper napad atd.. ale ako vidim, na svoj vek sa vyznas az prilis, hlavne sa drz toho odstsavca cislo 2 ;) a prajem trpezlivost k prvej casti :)
system mas pravdu ze 3000 e je nic iba ak tak predavat parky v rozku ak teda by aj to nebolo malo.Praveze to ze ja som ten typ ze ked sa mi nepaci tak si otvorim hubu a tym padom padam s prace samozrejme ze niesom leniva alebo drza aby to nevyznelo zle ale myslim napr.to ze cely den makam skladam veci po ludoch obsluhujem ich konecne je prazdna predajna na 5 minut ze si clovek odfukne pokeca s koleg.a zrazu pride sef alebo nadriadeny kt.sedel v zadu v sklade a hnet nam najde robotu ze co sa flakame nak ideme utriet prach alebo proste nieco alebo nak sa neopieram o pult tak to ma vie dorazit podotykam ze pracujem 12 hodin v kuse a nemozem si sadnut ani si opriet prdel o policku a nadriadeny sedi 12 hodin v zadu potom si zdvihne rit a uz prikazuje.Tak takto som uz zmenila 3 zamestnania za 3 roky a uz chcem nieco vlastne prosiiim len ten NAPAD ma nevie osvietit:O(