Podnikanie?

Príspevok v téme: Podnikanie?
katussska24

Ahojte možno netypická téma, ale ja už fakt nevládzem z týchto "podnikateľov", ktorí vyciciavajú človeka, ktorý sa cíti ako posledná handra, využívajú ľudí za minimum všetko aby človek robil, ja už nevládzem, som psychicky na dne... Každý sa bojí, že príde o prácu tak radšej bude držať krok, nemôže si dovoliť otvoriť hubu, je to ako otrokárstvo.. Napadá ma začať podnikať, ale viem, že to nieje tiež ľahké, a neviem ani začať, máte s tým niekto skúsenosti? Ako presne postupovať? Ďakujem za každú radu.

system

george303: no to jo, ale popravde keby si mal 20 litrov, kupil by si si stanok s kebabom alebo napr. auto ? :D lebo ja auto :D

george303

System prave otom hovorim ze ked nieco robyt tak poriadne keby uz do takeho niecoho idem tak si urobim a zariadim vlastny stanok a prenajom budem platit iba za pozemok na ktorom bude stat sam by som tam aj pracoval neskor by som si zobral nejaku pracovnicku vystudoval som v oblasti gastronomii a niekolko kebabov som uz jedol ak by som chcel a mal by som financny zaklad aspon 20 000e tak by som bez vahanie isiel dotoho...
ano na zaciatok to je velka investicia ktora sa vrati mozno za niekolko rokov ale stale je lepsie byt sam sebe panom za malo ako robyt pre cudzieho tiez za malo ..

system

lost: v tej knihe pisu nejake 17 zasady resp. rozdiely medzi zmyslanim bohatych a chudobnych tak sem napisem aspon 7 a koho to zaujima, kludne mu tu knihu preposlem v PDF ak sem da mail.
-------------
1.) bohaty clovek veri, ze si svoj zivot tvori sam. chudobny clovek veri, ze jeho zivot riadi nahoda a osud.
2.) bohati ludia hraju s cielom vyhrat. chudobni s cielom neprehrat
3.) bohati ludia su odhodlany pracovat pre svoje bohatstvo. chudobni chcu byt bohaty.
4.) bohati ludia obdivuju inych bohatych. chudobni ich nenavidia.
5.) bohati ludia si nechavaju platit za svoje vysledky. chudobni za cas presedeny v praci.
6.) bohati ludia sleduju svoj majetok. chudobni svoje prijmy.
------------
myslim ze nieco natom bude.

aj ja chcem

System presne to je teraz priklad mojej rodiny ako by si ich citoval a takto dopadnem vzdy ked poviem niaky NAPAD xi xi a uz ma tym padom naozaj nic nenapada

aj ja chcem

george presne takto zmyslam aj ja s jedlom len u mna je problem ze kde najst fleka.A na maly stanok nepotrebujes velky kapital a nemusis zhanat tovar ked nemas prax a nemusis vediet o novych trendoch pretoze jedlo kupis napr.aj v metre a si vybaveny no len kde to mam rozbehnut"O( a skym ?
Priznam sa sama nato nemam ani ja odvahu v tom som asi slaba

system

george303: jo jest budu, len ci tvoje ;) a pocitaj s higienickymi kontrolami, a ten stanok musis platit a ak predas kebab za 2 € kolko ich musis predat aby si za mesiac zaplatil najom toho stanku a este aj preseba nieco ?

aj ja chcem

Aj tak si myslim ze najlepsie je zacat ak sa bavime o obchode tak asi niake gastro ludia si na tu kavu sadnu stale aj ked su hladny tak sa idu najest stale a nepozeraju ze daju na pizzu okolo 20 e na dve osoby ale ked si idu kupit uz tricko tak sa im mali dat ze 6 e za kus latky napriklad lenze v tom je to ze tu pizzu uz zjedli a nemaju z nej vobec nic.... a to tricko mozu nosit aj nadalej ale nekupia ho lebo 6 e je prenich vela hmmm:O(

george303

Bez kapitalu moze byt vyhodne skusit nejaky e-shop,
Samozrejme ze sa da aj dnes ale volakedy to bol 1 z 10 dnes je to 1 z 100 ktory prezije ... Ja keby som mal peniaze tak si otvorim malinky stanok a robim tam kebab,bagety atd... Ludia jest budu stale ;)

aj ja chcem

george pises ze mas kopu napadou ale otazka je ze akych aj ja mam vela napadou a s kazdym s kt.som vysla na svetlo my rodina sfukla hnet tak rozmyslam dalej
a cakam na sterdu a ked prejde streda tak zase na nedelu a takto dookola xi xi

Snat to loto uz vyhram!!

katussska24

jasné, keď budem chcieť, stanem sa milionárom..:D tomu už veru neverím..
Nejde o to, že by som nemala nápady, ale skôr tá odvaha chýba.. tak napr.. chcela by som robiť preklady do AJ, tým neviem, či by som sa ale uživila, nad tým rozmýšľam preto, lebo to viem, nepotrebovala by som k tomu veľa majetku a pod.. potom obchody typu oblečenie, alebo nechtové štúdio (toho je tu milion, tak to asi nie). Najviac ma asi napadá "záložňa", lebo tie tu budú asi vždy, podľa mňa.(hlavne kde veľa príslušníkov "menšiny")