Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám správny jedálniček ?

Príspevok v téme: Mám správny jedálniček ?
Bíb.s

Potrebovala by som poradiť ... Chcem schudnúť ale zdravo bez nejakých diét , kedže pri poslednej diete som dopadla tak že som odpadla ... Urobila som si jedálniček ale neveim ci je správny ... prosím poradte mi tie ktore chudnete alebo ste schudli nie tie ktoré možu jesť hocičo a predsa nepriberú .. takže

Raňajky : -Cereálie fitnees + biely jogurt alebo mlieko ...
-alebo Musli s ovocím , medom a jogurtom alebo mliekom

desiata : ovocie alebo piškóty s acidkom

obed. Zeleninový šalát s masom , alebo zemiak a zeleninový šalat alebo zeleninové rizoto alebo čistý zeleninový šalat s cereálnym pečivom

olovrant : Jogurt ( taký čo má 5% tuku ) alebo to isté čo na raňajky

večera : cottage chesse + zelenina , alebo jogrut alebo celozrná žemla so zeleninou ...

najme by ma zaujímalo to acidko s piškótami či je to v pohode .. ?

ďakujem :-)

invisible

Tak potom to je v pohode, keď normálne vločky :) ja nemôžem cottage, pretože nemôžem laktózu. Čo mi ju ľúto, lebo mi veľmi chutil.

Na olovrant skôr ten biely jogurt, ešte acidko je fajn, len to ochutené má tiež dosť cukru v sebe. Fajn by bola aj zelenina, nejaký šalát. Možno kúsok celozrnného pečiva. Ale keď si dáš jeden kus nejakého ovocia raz za čas, to je tiež ok. Len nie ovsené vločky...

jacobs

na olovrant by som ti poradila nejaky jogurt alebo zeleninu..

ja mam taky problem že za den prijmem asi 600kcal a chcela by som zacat viac len sa bojim že priberiem.. o kolko kcal by som mala zvysit tyždenne aby som nepribrala?

Bíb.s

Ale ja nemylsím tie pražené musli .. lae to su len take obyčajné ovsené vločky vlastne :-) prečo nemôžeš ? ...a čo je podľa teba na olovrant najideálnejšie ?

invisible

Nie som odborník, ale na raňajky by si radšej mohla jesť obyčajné ovsené vločky, nie také hotové veci, pretože sú plné cukru. Stačí med, ktorým si to ochutíš. Zvyšok sa mi zdá v pohode, cottage cheese na večeru so zeleninou je super, škoda, že ja ho nemôžem :(

A potom tie piškóty, raz za čas si myslím, že to neublíži, ale asi nie sú vhodné každý deň. A na olovrant by si už asi nemala jesť cereálie alebo tie vločky, lebo majú dosť sacharidov, tie sú najvhodnejšie ráno.