Som samotárka ..

Príspevok v téme: Som samotárka ..
[zruseny7]

a nevadí mi to, baví ma to :) Nevadí mi keď celý víkend ostanem doma a len sa učím, čítam si, cvičím, len tak ležím na záhrade a nepotrebujem nič a nikoho. Nepotrebujem sa celí víkend opíjať a robiť zo seba trápnu na diskotéke a na druhý deň byť rozbitá ..toto obdobie mám myslím "úspešne" za sebou a nechcem ho naspäť.
Mám priateľov, rada cestujem a spoznávam nových ľudí ..nemám s tým problém :)
Myslíte si, že som iná nebodaj divná? Lebo rodičia alebo známy niekedy na mňa pozerajú či som v poriadku ..
Nevadí mi to len by ma zaujímalo či som fakt jediná, že mi v mojom veku nevadí, keď som doma :P

I.

Buď taká aká chceš byť a neporovnávaj sa s ostatnými. Maj ich všetkých v paži.
Do not compare with zeros, compare with stars and you will become one.

kabel

pre pubertálnu spoločnosť si menej príťažlivá, to je pravda, lenže puberta netrvá večne a pokazená povesť pijanky sa nezabúda :)

Nataša

Momentálne som prváčka na strednej. Skoro každý deň počúvam od spolusediacej jej zážitky z pitia.. Je hrozne povrchná a snaží sa byť vždy stredobodom pozornosti. A každý ju zbožňuje.
A mňa skoro nikto neberie do úvahy. Kedže som taká "nudná" že nepijem a nefajčím. Aj chalani sa o ňu zaujímajú a ja to nechápem.

V čom som od nej horšia?
Je snáď menej atraktívne dievča čo číta knihy, čo maľuje a čo má slušnú výchovu?

Larin

Ja som podobná, mávam často chvíľky, keď potrebujem byť jednoducho sama so sebou. Ak potrebujem spoločnosť, mám úzky okruh ľudí, s ktorými sa cítim fajn. A viac k životu nepotrebujem...až na to, že momentálne nemám chlapa...

Čo sa týka samoty ako pocitu, niekedy ma to prepadne a vtedy sa cítim zle. Ale som si istá, že prítomnosť veľkého počtu ľudí by pocit osamelosti nevyriešila. Môžem mať aj milión ľudí okolo seba, ale ak medzi nimi nie je aspoň jedna spriaznená osoba, tak by som sa cítila rovnako, ako keby som bola fyzicky sama, ba možno ešte o niečo horšie. Preto sa pripájam k názoru, že niekedy je lepšie spoločnosť nevyhľadávať, bez ohľadu na to, čo si o tom myslia ostatní...

Zaran

Nie si sama to mi ver,tiež spoločnosť veľmi nevyhľadavam,opitá som v živote nebola ani mi to nechýba a som spokojná so životom

bigbig11

Ahojte, aj ja som samotárka a je mi dobre a nehanbím sa za to...som vydatá a dve deti v puberte, ďalší príbuzní sú na druhom konci republiky, lebo som sa odsťahovala, keď som sa vydala. Postupne som si na novom mieste našla nejaké kamarátky, ktoré ma postupom času sklamali, vykľuli sa z nich len falošné ženy, pre ktoré som bola dobrá, len keď niečo potrebovali...a tak som sama ...bez kamarátok a kamarátov...len so svojou rodinou...radšej nemať priateľov ako mať falošných priateľov...aj keď niekedy by mi dobre padlo mať priateľov, ale skutočných...a tak si žijem len so svojou rodinkou a sme šťastní...

Augustus27

Caute vsetci, ja sa pridavam tiez k vam, tiez som samotar, vacsinu veci robim sam, milujem historiu a filozofiu, mam rad hudbu aj sport, tiez mi ludia nejako extra nechybaju k zivotu, mam uzky okruh ludi z ktorym sa stretavam a to mi staci.....ale je tu jeden velky problem, nemam ziadnu priatelku a strasne po nejakej tuzim. Byt sam je sice fajn ale taktiez som iba clovek a potrebujem lasku nejakej inej zeny, lenze ako si nejaku najst ked mam jednoducho taku povahu aku mam? A navyse s novymi babami sa stratavam len dost sporadicky, takze o to je to este tazsie. Baby, co by ste mi poradili?

pensadorcall

Ahojky...Tak som rada, ze nie som sama...Hhehehe....Som tiez samotarsky typ. samotarsky ako samotarsky...Mam 2 deti a najradsej travim cas sama s nimi. Dcera chodi do skoly a tak s mojim 3,5 rocnym synom travime vela casu spolu... ale uz od mala som bola najradsej sama. Na VS sa to zmenilo, stale flamy a zurky. Mam vsak jednu susedu, ktora ma povazuje za svoju najlepsie kamosku a stale chce, aby sme vsade sli spolu a ja som z toho uz na nervy. Proste som najradsej sama, sama idem do mesta, teda so synom, do kina s detmi a to mi uplne staci. este k tomu vecerne prechadzky s manzelom a moj zivot je super. Som samotarsky typ a s ludmi sa stretavam len ked ja chcem a mam na to chut. az na tu jednu susedu a aj pred tou utekam stale z domu prec... Heh...Najradsej kreslim alebo nieco studujem, ci citam knihu. Telka ma az tak nebavi. A ked uz, tak nejake naucne atd..