Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

Torero

3. október sú najbližšie previerky v KE, témy si nepamätám, len moju a tá bola Reklama a jej vplyv na ľudí

josa papier ešte neprišiel, ale telefonicky som si to zistil na personálnom :)

bombarder700

zdravím ľudia tak kedy sú tie príjimacie skúšky v Košiciach v októbri dátum ? a aké témy sú na výber pri slohovej práci keby niekto vedel tak nech napíše vďaka :)

ciniminis

Mohol by mi z Vas niekto prosim napisat temy zo slovenciny, z ktorych ste si mohli vybrat? darinka007@orangemail.sk
dakujem

Torero

Ja som bol v druhej polovici (cca 70 ľudí) tak na prekvapenie dosť aj poodchádzalo počas testovania, niektorí aj hneď po brušákoch, ktoré boli prvé.

Na začiatku ti síce povedia, že keď nespravíš jednu disciplínu, tak končíš, ale normálne pokračuj, lebo ak budeš mať ostatné veci za dosť bodov (dajme tomu 40 bodov) a ešte k tomu super slovenčinu, tak ti napr. nespravené zhyby aj odpustia. Nespoliehať sa na to radšej, ale v praxi by ti to mali dovoliť.

kadet

torero na psychotestoch som nebol najprv idem na fyzicke v oktobri.Torero a ako hodnotíš vykony ostatnych uchadzačov ktory boli s tebou na fyzickych ?

Torero

kadet, pri zhyboch najviac na vystreté ruky a pokrčené nohy aby si sa neodrážal od zeme, lebo ja som asi dva spravil po miernom odraze a nezarátal mi to... Ostatok bol fajn celkom, to sa dalo, pri 12 min. zamakaj, ostatok dáš. A na psychotestoch si už bol?

kadet

torero ja som bol na pohovor začiatkom augusta a vyhovel som lenže v septembri nebolo mieto tak ma daju najskor na oktober. počuj a pri zhyboch na čo si treba dávať pozor ? torero a temy na sloh boli tie isté čo vždy ? :)