Policajná škola

Tomu Ver

Všetkým príslušníkom PZ prajem úspešný Nový Rok 2012 a žiadateľom úspešný vstup do prípravnej štátnej služby aby to v roku 2012 už konečne vyšlo podľa predstáv.

Filthy

Marwik pocuj mozem jednu otazku ?? ako je mozne ze si prvykrat nespravil psychotesty a druhykrat ano ...ze v com bola ta chyba ci vies sam na sebe posudit cmu sa mam vystrihat a tak

marwik

Tak chlapci,dovolte mi aby som vam napisal svoju cestu..
V r.2009 som si dal ziadost do TT,prisiel som na infor.pohovor, ziadost zamietli, potom som skusil do Ba znova zamietli po infor.pohovore,potom si dal ku nam na okres a konecne som sa dostal aj viac nez na infor.pohovore, isiel som na fyzicke kt. sa mi podarili, dalej na psychotesty kt. som zial nespravil, tak som pockal rok od fyz. testov a znova som si dal ziadost, znova fyzicke testy psychotesty kt. som uz konecne spravil( bez ziadnych znamosti a ani nic podobne)potom nasledovala lekarka atd.. no a teraz som od oktobra v Pezinku na skole..Nevzdavajte sa, skusajte stale a verte tomu ze vela policajtov sa dostali cez vsetky testy aj bez ziadnych znamosti. Drzte sa

Tomu Ver

Agent Ved preto to tak aj na uliciach vyzera o verejnej mienke nehovoriac ak sa stretavame na uliciach s prislusnikmi PZ ktory nevzbudzuju ziaden respekt skor vyvolavaju usmev na tvari :) Su to neschopni tlacenkari ktory robia hanbu celemu PZ a je chyba vedenia, ze toleruje situaciu ktora existuje.

george303 take nahody ake sa deju v PZ SR sa nediali ani v AktyX! :) s Foxom Mulderom :)to nebude o nahodach.. matematicka pravdepodobnost funguje aj v praxi lenze nie v PZ SR.

salom Prave preto som PO ani neskusal dalej, lebo som si o tom celom ked som to videl pomyslel svoje. Avšak ani BA neni taka ako sa pise.. hoc region je najbohatsim, najdrahsim a moznosti su aj ine a zaujem by mal byt mensi no opacne skusenosti mam zatial. Kiez by! boli tvoje slova jedneho dna realitou a podarilo sa :). Co by som zato dal.. Spravim maximum aby som sa tam dostal. Tu v rodnom kraji nechcem ostat. Mas pravdu ved to je na tom najhorsie ak sa riesia tlacenky tazko dojde rad na beznych smrtelnikov. No nadej zomiera posledna :)

Agent

Tak chlapci, pridam sem zopar mojich postrehov ohladom prijimania k PZ. Vsetko su pripady priamo od konkretnych ludi.

Uchadzac c.1 - 1 ziadost vo svojom okrese, na 1. ho vzali, bez tlacenky, ale pri postaveni jeho rodicov, sa mi tomu moc verit nechce. Ale tak mozno to robili poza jeho chrbat.
Uchadzac c. 2 - dostal sa na prvykrat, ale uz rok predtym riesil "cez cloveka"
Uchadzac c. 3 - VS, 2 a pol roka podavania ziadosti, daleko nad 10, dostal sa tam opat "cez cloveka"
Uchadzac c. 3 - neviem kolko ziadosti, ale po skuskach cakal takmer rok, opat cez cloveka, je tam
Uchadzac c. 4 - "zaujmova osoba", 1. ziadost, hned pozvanka na fyzicke previerky,
Uchadzac c. 5 - ziadna znamost, vyse 10 zamietnutych ziadosti, ani len fyzicke

A celkove co si vsimam hlavne na FB, u ludi ktori su v PZ, tak ti, co sa na FB pochvalia aj strednou skolou, tak je to vacsinou SOU

Co sa tyka Blavy, tu na fore som sa dozvedel, ze odporuca sa mat aspon minimalne prechodny pobyt v BA, inac sa uz stal aj pripad ze cloveka po uspesnych fyz. a psycho. testoch vyradili pretoze bol mimo BA. Mozno sa vam k tomu vyjadri aj "osobne"

salom

george no neviem ci mas pravdu..ty si policajt??? ja viem o takych co sa dostali aj bez znamosti ale trvalo im to dost dlho....a mas pravdu v tom ze niektori policajti vyzeraju jak tutkovia stym mi nespravime nic...a neviem akym systemom sa vyberaju ale urcite najprv znamosti a potom uz nieje miesto pre nas normalnych smrtelnikov...ja tiez nie som nejaky obor ale fyzicke spravim bezproblemov na tych 45-50 bodov a ked zamakam na plavani tak mozno aj viac...len co mam ztoho ked mi nikto neda prilezitost ukazat sa...

salom

Tomu Ver vies so ja som bol v presove na krajskom riaditelstve na pohovore...7krat a taktiez chcem ist do bratislavy lebo mam tam priatelku...a aj mne sa tam paci...tak dufajme ze sa nam to podari a stretneme sa na skole alebo pri vykone....treba verit a nevzdavat sa...ja po novom roku posielam ziadost do Ba a mam nachystane 3 ziadosti tak uvidime co a ako..