Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
No postavil som sa k tomu inak, prvy raz ked som absolvoval psychotesty tak som odpovedal tak ako by mi to malo byt, co je ma byt spravne atd, druhy raz ked som isiel tak som to nebral asi az tak vazne a podarilo sa, kedy mas termin psycho?
zamietnute....zas ani k testom som sa nedostala...
Filthy o.k.:) viac uz na neoficialnom e-maily lubino89@centrum.sk
Jasne pacni sem mail napiseme :P
Filthy ten pocit poznam dokonale uz:P viem o com pises do bodky. Fajn vedel som, ze si ma budes pamatat:) ak by som sem dal neoficialny e-mail na mna a tam uz by sme si vymenili oficial kontakty na seba? nejake unofficial info by bodlo a necem riesit cez forum. Dik za odpoved bratu!:)
Tomu Ver jasneeeee pamatam si ta z pohovoru :) mno dufam ze to dam najhorsie je nato cakat ked uz tam budem tak je to v pohodicke ...neboj sa dam vediet jak to na mna posobilo :) atd
Filthy Tak videli sme sa len na pohovore 15teho nwm ci pamatas? Som typek kery stal vedla stola pri stlpe jak si sedel..tam co sme dve vety prehodili:) verim tomu, ze psycho das :) potom daj vediet ake to na prezidiu bolo a tak celkovo pocit z toho. Tak urcite uz len byt pozvany na testy..lebo nemam nic proti pohovorom personalistka je spoko, ale netreba to prehanat uz by som rad isiel aj dalej konecne a na rukach by som ju od radosti nosil :P hoc teraz som si od oktobra dal pauzu.. ziadost poslem behom mesiaca :).. verim, ze uz sa stastena aj na mna konecne usmeje..
Tomu ver ....hmmm ked si bol v pk na skuskach tak tam bola super partia chalanov :) co sme sa tam bavili tak je to mozne ze sme sa videli ked si analyzoval forum :)diky moc .....ked sa budes snazit vide ti to :) tie fyzicke urcite psychace su v rukach bozich jak sa hovori :)
Filthy Diky moc:)! inak po mojej "analyze fora" som zistil, ze my dvaja sme sa uz videli hoc tebe praje stastena viac aj tak drzim ti palce v januari! :) Snad sa raz stretneme aj pri vykone ak mi bude v Novom roku umoznene ist aspon na fyzicke do Pezinka..
Tomu ver aj tebe, drzim palce v novom roku